Hogyan "csábíthatnék el" egy közszereplőt?
Figyelt kérdés
Szóval van egy férfiú aki nagyon megtetszett. Majdnem 2 évvel idősebb nálam, tehát nem nagyon. Sajnos messze lakik úgyhogy ez is egy nehézség és elég sokan ismerik őt szóval rengetegen írnak neki. Váltottam már pár szót vele, de nem akarok nyomulósnak tűnni és abban is biztos vagyok hogy napi minimum 20 szerelmes levelet kap emellett abba is biztos vagyok hogy sokkal szebb lányoktól. Tippek?
Tanácstalan vagyok. Ma van a harmadik napja hogy zsinórban vele álmodok. Szeretném megismerni és hogy ha nem is jönnénk össze, baráti kapcsolatot kialakítani.
2021. ápr. 14. 15:04
21/27 A kérdező kommentje:
Persze, én tisztában vagyok ezzel. És nek akarok egyből fejest ugrani az egészbe. Először csak megismerni szeretném és onnantól alakul minden. Csak nem tudom hogyan tudnék vele tartós beszélgetést indítani.
2021. ápr. 19. 14:23
22/27 anonim válasza:
Hát gondolom érdekel a téma amiről beszél, keresd meg a témának azt a részét, ahol többet tudsz, mint ő és érdekelni fogja nagy valószínűséggel.
2021. ápr. 19. 14:27
23/27 A kérdező kommentje:
Nem oszt meg témát. Csak "vicceket" tesz közzé.
2021. ápr. 19. 14:32
24/27 anonim válasza:
Tehát csak poénkodik és bejön?
2021. ápr. 19. 14:42
25/27 A kérdező kommentje:
Igen. Poénkodik és bejön. Tetszik a kinézete, és nem zagyva dolgokról poénkodik. Néhány viccéhez kell intelligencia hogy megértsd
2021. ápr. 19. 16:27
26/27 anonim válasza:
25. Ezt az egyetemi tanárok mondják csak, hogy odafigyelj.
2021. ápr. 19. 17:27
27/27 A kérdező kommentje:
Ez a része szerintem mindegy.
Mivel tudnék kitűnni?
Ha esetleg elmondom hogy milyen szakmát tanulok az érdekelheti? (Nem nagyon áll messze az övétől)
2021. ápr. 19. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!