Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan "csábíthatnék el" egy...

Hogyan "csábíthatnék el" egy közszereplőt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy férfiú aki nagyon megtetszett. Majdnem 2 évvel idősebb nálam, tehát nem nagyon. Sajnos messze lakik úgyhogy ez is egy nehézség és elég sokan ismerik őt szóval rengetegen írnak neki. Váltottam már pár szót vele, de nem akarok nyomulósnak tűnni és abban is biztos vagyok hogy napi minimum 20 szerelmes levelet kap emellett abba is biztos vagyok hogy sokkal szebb lányoktól. Tippek?

Tanácstalan vagyok. Ma van a harmadik napja hogy zsinórban vele álmodok. Szeretném megismerni és hogy ha nem is jönnénk össze, baráti kapcsolatot kialakítani.

2021. ápr. 14. 15:04
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Szia hát én úgy csinálnám hogy elöszőr kideritenem mi az idealja nagyjabol kicsit hozza igazitanam magam aztan rairnek a legjobb baratjara (amelyik nem híres) és ossze baratkoznek (!!) vele utanna vele is ossze ismerkednek
2021. ápr. 18. 01:56
 12/27 anonim válasza:
sikerült már?
2021. ápr. 18. 12:34
 13/27 A kérdező kommentje:
Még nem írtam rá. Egyenlőre megpróbálok egy normális profilképet kreálni, ami alapján eldöntheti hogy tetszek e neki vagy sem. Az ideálja a szép arc és ha okos egy lány.
2021. ápr. 19. 13:37
 14/27 anonim válasza:
Hány feliratkozós? Volt aki már 30ezres csatornával volt jelen és egy adott témát addig fejtegettünk, hogy privátba folytattuk a társalgást, bár én fiú vagyok, bár lehet így nehezebb terep, nem tudom, de nem reménytelen.
2021. ápr. 19. 13:41
 15/27 A kérdező kommentje:
Tiktokon 90.000 követője van. Instán 7000
2021. ápr. 19. 13:45
 16/27 anonim válasza:
15. hát gondolom az jó? Én ennyire nem vagyok jelen minden ilyenen, csak amit a társadalom elvár meg youtube.
2021. ápr. 19. 13:58
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy jó-e vagy sem. Én soknak tartom ahhoz, hogy engem észre vegyen és esetleg elkezdjen érdeklődni felém.
2021. ápr. 19. 13:59
 18/27 anonim válasza:
Ne ebből indulj ki hogy, jaj mert sok követője van, én se így irkálok ilyen emberekkel, mondjuk már beszéltem Csernussal is, szerintem nekem már minden jöhetne :DD
2021. ápr. 19. 14:05
 19/27 A kérdező kommentje:

Akkor elég szerencsés vagy 😂

Igazából én is beszéltem vele. Meg próbáltam beszélgetést kialakítani. De a második mondata után bármit írtam nem válaszolt 😂

2021. ápr. 19. 14:08
 20/27 anonim válasza:
Jobb személyesen, vagy egy adott téma kapcsán, meg nem feltétlen kapcsolat, hanem először ismerd meg a "nem celeb" énét, bizonyos tekintetben könnyebben elérhetőek ezek az emberek mint egy civil. Bizonyos értelemben pedig nem, most gondolj bele, feltöltenél macskás videókat és mást nem mutatnál az életedből aztán naponta rád írnának hogy járnék veled, lehet neked sem tetszene ilyen formában :D
2021. ápr. 19. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!