Szerintetek mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Sziasztook
Tehát. 17 éves lány vagyok, nem volt még barátom és mostanában kezdtem el ismerkedni. A korombeli fiúk nem igazán érdeklődnek felém, viszont már többször előfordult, hogy 25+osok jöttek oda hozzám és csomó ember mondta, hogy inkább egy 25-26-27tel tudna elképzelni, mint egy korombelivel (én is így gondolom). És igazából az érdekelne, hogy vajon miért lehet ez, elég visszafogott, nyugodt csaj vagyok és lehet ez fogja meg a nálam idősebb pasikat? Tudom, így látatlanban nehéz bármit is megítélni, de ha esetleg van valami tippetek akkor szívesen elolvasnam. Ja igen, gondolom sokan irnatok, hogy "csak meg akar dugni" de volt olyan aki komolyan is gondolta volna.
A valaszokat koszonomm
2021. ápr. 13. 14:09
1/6 Lacagyerek válasza:
Hát ha idősebbnek nézel ki a korodnál akkor az lehet egy ok, hogy miért az idősebbek találnak meg.
2021. ápr. 13. 14:42
2/6 anonim válasza:
Igen, jól látod. A korodbeli fiúk többsége még bulizni akar, laza kapcsolatokat. Egy 25 körüli már jobban értékeli az olyan lányokat, mint te.
2021. ápr. 13. 14:42
3/6 anonim válasza:
A fiúk valamivel később érnek. Egy 17 éves fiú nagyon-nagyon topa még párkapcsolat téren. Egyébként ezen felesleges rugózni, így van és kész, ezzel nem vagy hátrányban abszolút.
2021. ápr. 13. 14:51
4/6 anonim válasza:
Az idősebb, már 25 körüli pasik is, nehezebben kapnak meg egy 17 éves lányt mert már kinőttek abból a korból. A kortársaid még nem. Fetishizálnak a fiatalságod, gyerekességed miatt, szexuálisan vonzó számukra. Amikor ilyen fiatalon belemész egy kapcsolatba egy ennyivel idősebb sráccal, nagy eséllyel ki fog használni és manipulálni fog (tapasztalatból írom).
2021. ápr. 13. 15:38
5/6 anonim válasza:
négyesnél a pont. Tetszik nekik a fiatalságod, és pont emiatt is leszel számukra könnyen irányítható. Akkor is, ha te ezt észre se fogod venni.
2021. ápr. 13. 16:08
6/6 anonim válasza:
Rohadt nagy különbség van egy már dolgozó ember, és egy kozepsulis eletvitele, gondolkodásmódja között. Nagyon gondold át...
2021. ápr. 13. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!