23/f, nemrég költöztem ki Svédországba, valaki szeretne ismerkedni?
Van ismerősöm aki kiskorában jött ki, hazaköltözött és nem bánta meg. Illetve több olyan is aki felnőtt korban jött ki de haza húzott a szíve és az anyagiak ellenére is visszaköltözött.
Kedves #18, milyen valódi okokról beszelsz? A politika? Svedorszagban sokkal jobb lenne? Nem, nem vagyok fideszes. Attól, mert te abból indulsz ki hogy mindenki azon a nezoponton van mint te pl politikailag, még nem így van :)
Az egezsegugy otthon tényleg katasztrofa de svedben is szánalmas színvonalon van ahol küldik haza a rákos betegeket mert nem hajlandóak vizsgálatokat csinálni
#21 Milyen okok?
3 fő oka van vagy hát 4.
1, Ha valaki kalandvágyból megy el.
2, Pénz. Ezer ok van mögötte...
3, Politika. Ide tartozom. Majd mindjárt kifejtem...
4, Ritkán egyszerűen úgy adja a sors aztán annyi.
Enyém:
Lényegtelen kinek mi a nézőpontja. Pont nem érdekel. Viszont nyugaton politika nem ömlik mindenhonnan, és attól hogy más a véleményed még haverok maradtok. És nem mondja azt a fidesz seggnyaló rokonom hogy ha meglát kést állít a hátamba és társai... Szomszéd nem lopja ki a postaládámból a leveleimet hogy kutakodjön mennyi pénzem van, vagy visszaküldje a nemzeti konzultációt a nevemben. Lesegítek egy nénit a móricon a 100kilós cekkerel a villamosól erre elkezd üvölteni hogy egy gsurcsányista meg akarja ölni... Aztán meg azt hogy senki nem segít neki. Nem hitte el hogy csak segíteni akartam, pont lesz@rom mit gondol miről. Sok kis apróság, aztán én nem láttam hogy lehetne tervezni a jövőt, nekem pedig így nem felel meg, nagyon nem. Márpedig én tervezni akarok. Magyar földben akartam meggebedni de, ezt a kitételt most kihúztam. Egy éjszaka eldöntik hogy mi lesz, másnaptól teljesen felkészületlenül élrnek dolgok. Erre nem lehet tervezni. Tökéletesen ellent mond minden nyugati elvnek... Úgy döntöttünk nem anyagi okokból, hogy bizony a gyerek és a mi jövőnk érdekében sajnos szerintünk el kell hagyni az országot. Mi nem Svédosrzágba mentünk, bár meglepően onnan is kaptam álláslehetőségeket.
Svédosrszágban pont van orvos rokonom, hát nem erről mesélt. A honvédból rúgták ki mert nem volt hajlandó havi +20k ért katonasági állományba lépni hogy tartania kelljen a száját. Magyarországon a sürgős vizsgálatra is hónapokat vársz... Vesegörcsel azt mondták hogy 13 hónap vagy mentő ha leált a vesém, sajnos ez van. Csak haveri, ismerősi alapon jutsz be időben. Többit felejtsd el. Magánban pedig max giagnosztika van daganatos kezelésekre. Ellátás kizárólag a szerencsén múlik. EÜ be születtem bele. Egyik szülőm EÜ -s volt és egy halom másik rokonom, illetve most is van még...
Nem véletlenül titkosak bizonyos statisztikák...
Olyat nem ismerek aki haza költözött volna és ne bánta volna meg de mért ne lehetne. Magyarország jó hely, csak nem mindegy az ember hol él és hogyan.
Faluban kis csöndes közösségben TV és rádió nélkül, plakátok nélkül ha nem fideszes az önkormányzat akkor fasza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!