Nekem is spontán - majdnem lett párom innen. Az első kapcsolatom nem internetről lett, mivel akkoriban még nem létezett nyilvánosan internet. De volt több netes talim régen, abból egyből majdnem lett kapcsolat. A körülmények (némi térbeli táv, stb) ölték meg a lehetőséget.
Más kérdés, hogy voltak időszakok, amikor direkt nem kerestem párt, mert nem fért volna bele az időmbe megint csajozni.
Jelenleg nyitott vagyok ismét, párkeresésre, és az ismerkedős részt itt néha használom mostanság. Lehet, hogy majd gyakrabban is. Annak ellenére, hogy spontán jobban szoktak működni a dolgok. De hátha így is...
40-es férfi.
Bárhol lehet ismerkedni... ;)
F.
én is egyetértek az előttemszólókkal. nekem ugyan még itt csak olyanokat sikerült megismernem, akik 1-3 év után leépítettek, de a kulcs az, hogy ne keresd.
maga ez a kategória 1%-ban tartalmaz valódi ismerkedési szándékú embereket...a többség csak ide jár kibalanszírozni a szar életét azzal, hogy más sorstársát piszkálja, vágja át stb. nyilván az az 1% is full szkeptikus, mert a tapasztaltak alapján nem igazán hiszi, hogy találkozik másik hasonló komoly emberrel, aki ráadásul még pont szimpatikus is...
szóval más kérdéseknél random sokkal több esélye van...persze ehhez az kell, hogy nyitott legyél témák iránt. az itt lévők közül elég sokan azért ilyen megkeseredett az életük, mert semmi hobbi, semmilyen érdeklődésük nincs csak de jó volna, ha lennének barátaik, társa stb.
"én is egyetértek az előttemszólókkal. nekem ugyan még itt csak olyanokat sikerült megismernem, akik 1-3 év után leépítettek, de a kulcs az, hogy ne keresd."
Ez oké, csak tegyük hozzá: ne keresd vrt izzadva, amire vágysz, ugyanakkor döntsd el, milyen dologra vagy nyitott. Pl párt találásra nyitott vagy, ezt döntötted el. Vagy a fordítottját döntötted el. Vagy valami átmenetet. Vagy valami mást.
Szóval nem árt eldönteni, hogy aktuálisan mire vagyunk nyitottak. Mert ha ezt nem dönti el az ember, akkor csak sodródik, ami mikor bejön, mikor meg nem...
Tehát erőlködni se jó, de az se, ha semmit nem tesz a dolgért az ember, pl nem gondolkodik elég jól, nem dönt, amiben kellene, stb.
Egy szakállas vicc jól példázza:
Pistike imádkozik istenhez, hogy nyerjen a lottón. Nem nyer. Köv héten megint imádkozik, megint nem nyer. Így megy egy ideig. Isten megúnja és leszól hozzá az égből:
- Pistike! Legalább vegyél már végre valahára egy lottószelvényt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!