Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakoriak az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az ilyen lányok? Miért érzem úgy, hogy nem nagyon fogok ilyet találni?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy nagyon bejönnek a kicsit "extrémebb" kinézetű lányok, bár nem túltolva.

A legjobban az olyanok tetszenek, akiknek rövidebb (kb vállig vagy nyakig érő hajuk van), ami be van festve valami szokatlanabb színre (zöld, kék, lila stb), illetve az is nagyon tetszik, ha van sok tetoválásuk is, és az öltözködésük is kicsit rendhagyóbb.

Szerintetek van rá esély, hogy találok ilyen lányt? Mert eddig a valóságban nem igazán találkoztam ilyennel.

2021. márc. 16. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én látásból sok ilyen csajt ismerek. Művészeti sulikban biztos megtalálod őket, esetleg valamilyem metalos/rocker közösségben
2021. márc. 16. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Engem az ilyenek taszítanak sok van belőlük mostanság
2021. márc. 16. 15:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán az ilyen alteres trash stílusú lányokra gondolok, akik ilyen 4XL-es ruhákban járnak meg ilyesmi. Azokból tényleg sok van és taszítóak.
2021. márc. 16. 15:50
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Akkor mire gondoltál? :D Mert minden, amit leírtál, az rájuk igaz. Színes haj, extrém öltözködés, televarrt test. Na, ha ilyen csajt keresel, aki NEM alteres, akkor az viszont tényleg kihívás
2021. márc. 16. 16:01
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Ja én sem értem amúgy normál csaj nem csinál olyanokat amiket elvársz :D
2021. márc. 16. 16:02
 6/13 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta, hogy én elvárom ezeket, csak ez tetszene legjobban.

Gondolj csak arra, mikor mondjuk egy metálos csajnak ilyen a stílusa, meg gondolj arra, mikor egy ilyen trash alteres stílust nyomó csajnak ilyen. Eléggé messze állnak egymástól.

2021. márc. 16. 16:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a stílusok nagyon össze vannak mosódva (vagy lehet, csak én nem értek hozzájuk annyira, hogy összekeverem őket). Viszont akkor tudnál linkelni képeket, milyen csajokra gondolsz? Melyik jön be és melyik nem?
2021. márc. 16. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
65%

#5 ne legyél felszínes, nem ettől lesz valaki nem normális.

Nekem barátnőm ilyen. Rövidebb haja van, ami lila. Vannak piercingjei, öltözködését tekintve ilyen darkosabb. Én suliban ismertem meg, müvészetibe járunk, ő egy évfolyammal alattam. Együtt jártunk irodalmi körre, ott isnertem meg.

És attól hogy extrémebben néz ki még teljesen normális, művelt, intelligens lány.

2021. márc. 16. 17:37
 9/13 anonim ***** válasza:
47%
Van itt egy kis logikai ellentmondás rendesen. :D Mafad se tudo, mit akarsz.
2021. márc. 16. 17:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem igazán tudtam találni képet olyan lányról, aki "megfelelne a szempontjaimnak", mert ha rákeresek, akkor a böngésző olyan lányokat ad ki leginkább, akik nagyon eltúlozzák ezt az egész stílust.

Viszont egy rajzot találtam, ami hasonlít arra, ami tetszik: [link]

Ja és azt kihagytam a festett hajnál, hogy nem az egész hajának kell más színűnek lennie, hanem inkább az tetszik ha mondjuk csak csíkok vannak benne más színből vagy csak a vége olyan, mint ezen a képen.

Szerintem erre elég nehéz rámondani, hogy alt, régen is voltak ilyen stílusú lányok, meg kötve hiszem, hogy ilyenből olyan sok lenne.

Szeirntem amire te gondolsz, és amiből tényleg rohadt sok van, és ami engem is taszít, azok inkább az olyan lányok, akik úgy öltözködnek mint a billie eilish, tehát ilyen 4XL-es ruhákban járnak, valami holdjáró cipőben, +azzal a bizonyos adidas vagy más márkájú kalappal. Ők általában festik a hajukat is meg ilyenek, ezekből sok van itt is.

2021. márc. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!