Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakoriak az ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az ilyen lányok? Miért érzem úgy, hogy nem nagyon fogok ilyet találni?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy nagyon bejönnek a kicsit "extrémebb" kinézetű lányok, bár nem túltolva.

A legjobban az olyanok tetszenek, akiknek rövidebb (kb vállig vagy nyakig érő hajuk van), ami be van festve valami szokatlanabb színre (zöld, kék, lila stb), illetve az is nagyon tetszik, ha van sok tetoválásuk is, és az öltözködésük is kicsit rendhagyóbb.

Szerintetek van rá esély, hogy találok ilyen lányt? Mert eddig a valóságban nem igazán találkoztam ilyennel.

2021. márc. 16. 15:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyan csajt, aki hasonlóan néz ki, mint a rajzod. Ő is "alteres trash" (bár igazából idézőjel nélkül). Van tetkója, festi a haját stb. Nem mindegyikük néz ki úgy, mint Billie Eilish meg ezek
2021. márc. 16. 19:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

már csak egirlok vannak (80%ban) teso

muveszeti suliba jarok, tehat tudom

emok kihaltak 2016ban, goth lanyok meg akadnak, sok szerencset xd

2021. márc. 20. 02:05
 13/13 anonim válasza:
59%

Szerintem van esély arra hogy találj ilyen lányt.TikTokon elég sok ilyen lány van keresgélj ott hátha sikerül találni.

Az meg hogy azok a lányok akik 4XL-es(vagy akár nagyobba mint kellene) ruhákban járnak "taszítanak" az SZERINTEM gáz.

Tény és való nem tetszhet mindenkinek minden stílus,de szerintem akkor se kéne ítélkezni meg azt mondani hogy taszít titeket.

Az én húgom pl azért hord bő ruhákat mert a mai társadalom bántja őt az alakja miatt.Régebben jó húsban volt de nem volt duci, ettől függetlenül mindenn fiatal bántotta őt.

Le fogyott,azóta azért piszkálják mert hogy vékony ezért hord bő pulcsikat stb.

Ő is festi a haját, ettől függetlenül egy értékes, különleges lány.

"Nem a ruha teszi az embert."

Ez csak az én véleményem,nem belekötèskènt mondtam.Nagy valószínűséggel nem értettek velem egyet,de mindenkinek megvan a saját véleménye.

További szép estét!

2021. ápr. 1. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!