Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan éljén így az ember?

Hogyan éljén így az ember?

Figyelt kérdés
Én idén leszek 29 éves és sosem volt barátnőm de haverjaim sincsenek és egyszerűen nem tudok hol ismerkedni. Mi lesz így a jövőmmel? Ettől már kezdek begolyozni hogy az egész fiatalságom megy el és se kamaszkoromban se huszas éveimben nem volt soha barátnőm. Társkeresokon probalkoztam de nem írtak vissza. Illetve élőben is párszor de mindenkinek volt párja. Mindegy egyre rosszabb lesz sajnos.
2021. ápr. 2. 16:31
 1/9 anonim válasza:
Nem az a lenyeg hogy sosem volt baratnod ha volt volna is 100 akkor is 29 evesen nincs a vegeredmeny hasonlo. Ha ugy nezed hogz 29 eves vagy es MOST nincs baratnod nem kritikus a tortenet. Talan jobban is jarsz mert ferfikent irom hogy a mai "no" valasztek katasztrofalis es inkabb valaki haljon meg szuzen mint hogy megalkudozzon az igenye-nincs gusztustalan modern "nok" miatt... de kar hogy ugy van mert ha volna normalisabb tarsadalom lehetne boldogsag. Imhol a modern idokben van a rossz es a rosszabb. Sok okosabb ferfiakat lattam es sajnos az utan hulyultek meg hogy baratnot szereztek es a let szinvonaluk is tonkrement. Inkabb valaki lakjon egyedul de jobb let szinvonalon mint hogy kihasznalja es lehuzza valami oszintetlen ri.banc ami a modern nok akar 100% a is hiaba probalja meg az ugynevezett noi nem azt hazudni hogy nem csak a penzre mennek. Miert volna nekik logikus bevallani? Akkor kevesebb esely volna hogy talaljanak gazdatestet.
2021. ápr. 2. 16:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert ugy vannak alakitva a lakásárak is hogy párkapcsolatban konnyebb kifizetni mint egyedül. De sajnos igen a mai lányoknak nagyon nagyok az elvárasai egy fiuval szemben.
2021. ápr. 2. 16:50
 3/9 anonim válasza:

Én is 29 vagyok és volt barátnőm az elmúlt 10 évben vegig így mondom, ne hidd azt, hogy sokat vesztettél. A párkapcsolat sokszor nem egyenlő a boldogsággal. Én most boldog vagyok szinglikent, és ez a tervem a jövőben is. Nem biztos az, hogy szingli maradok, hanem BOLDOG maradok. Ha ezt egy párkapcsolat akadályozza akkor kilepek belőle.

Szóval a lényeg ne azert akarj nőt, hogy meghozza a boldogságot, hanem törekedj pozitív maradni és az majd úgyis bevonzza a társat is ha erre lesz szükséged.

2021. ápr. 2. 17:05
 4/9 anonim válasza:
/De sajnos igen a mai lányoknak nagyon nagyok az elvárasai egy fiuval szemben./ Reszben azert is van mert a magyar ferfiak nagy resze tipikus megalazkodos terjbetok tipusu illeto NOK iranyaba /de mas ferfiak iranyaba mint valami farkasi aberralt aki versenytarsnak hisz egy masik erfit/ es a tipikus "persze kedveske neked azt es azt" attitudtol vannak bologatos hodolo ferfiatlan ferfiak. Ha normalisabban ferfiak volnanak akkor kb. konyorognenek a lanyok hogy hadd legyenek alazatos segitotarsak /ami a dolguk/ mint normalisabb etnikai korokben vagy regen. Ha mindenki legalabb olyan volna mint en 2 honapok es ajanlkoznanak hogy hadd csinaljanak hazimunkat stb. akar mint ismerosok is akiknek van ferfi baratjuk ingyen.
2021. ápr. 2. 17:07
 5/9 anonim válasza:
Nem Tom haver. Neten ezer videó van fent mindenről. Végtelen tudás kB. Csajozásról, önismeretről, magányról. Nem tudom, hogy a picsaba nem tudod összeszedni magad, mikor minden ingyen ott van, hogy bármit megtanulhass. Nevetségesen könnyű.
2021. ápr. 2. 17:57
 6/9 anonim válasza:
Nem csak írni kell. Mi az, hogy írsz, és próbálkoztál, nem ment, és annyi? Kudarc, vége? Nem tanulsz a hibáidból? Nem nézed meg, mit rontottál el? Nem keresel fel olyanokat, akik értenek ezekhez és segíthetnek? Te nem küzdesz az életedben?
2021. ápr. 2. 17:58
 7/9 anonim válasza:

egyszerűen nem tudok hol ismerkedni.

ja persze XD itt a képesség a hiány, nem a lehetőség. eleve képtelen vagy közeledni, olyan helyzetet teremteni, rettegsz az egésztől, tiszta görcs vagy. igy aztán felejtős az egész.

nyugodjál meg, fogjad meg magad, menj oda emberekhez és mondd h hello

2021. ápr. 2. 18:15
 8/9 anonim válasza:
Nekem meg mindig is volt, mikor mennyi csajom. Neked legalább már van egy saját lakásod ha eddig nem kellett csajra költened!
2021. ápr. 2. 21:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Már minek is kéne csajra költeni? Én jártam gazdasági egyetemre ahol sok lány volt és nem néztek ki szegénynek. Én már ott levettem hogy már nem abban a világban élünk ahol a fiúnak kell pénzelni a lányt hanem mindketten beszállnak tehát közösen.
2021. ápr. 2. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.