Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Férfiak, ezt hogyan lehet...

Férfiak, ezt hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Facebookon egy csoportból (párezer tag) rámír egy alak csak úgy, tegez, kérdezősködik. Megkérdezem miért írt, finoman jelzem, hogy kapcsolatban vagyok. Tovább írkál. Nem akarok bunkó lenni, de nincs szükségem hasonló emberekre. Hogyan közöljem, hogy nem akarom folytatni a beszélgetést? Ilyenkor miért nem veszik észre, hogy le kéne állni? Ha szólok, akkor meg én vagyok a hülye rideg 3.14csa.
2021. márc. 18. 20:18
1 2
 11/18 anonim válasza:
de miért vagy társkeresőn, ha nem vagy független?
2021. márc. 18. 21:23
 12/18 Gymnospermatophyta válasza:
11: ?? Ki mondta, hogy társkereső? Egy FB csoportról volt szó, ennyi.
2021. márc. 18. 22:58
 13/18 anonim válasza:

Én mindig próbálok kimért és tárgyilagos lenni.

Pl megkérdezi, hogy beszélgethetünk-e

válaszom: Szia. Hát ha ismerkedés céljából kérdezed: én nem ezért vagyok itt. Elég régóta párkapcsolatban élek, és barátkozni se szeretnék, ne haragudj. Ha viszont kérdésed van a csoport témáján belül arra szívesen válaszolok, ha tudok.

Nem mindig, de általánosságban ezt sikerül értelmezniük. Amikor nem, akkor jön a tiltás.

2021. márc. 18. 23:18
 14/18 anonim válasza:
Ilyenkor a "tiltáska" miért nem opció? Bezzeg ha vki normálisan kezdeményezne azt azonnal
2021. márc. 19. 07:28
 15/18 A kérdező kommentje:

Azért nem tiltok rögtön, mert próbálok udvarias lenni az emberekkel. Meg azért, hogy ne az legyen, minden férfiban a hülye nyomuló állatot látom (pedig lehet, hogy ezt kéne).

Én is kaptam már elutasítást életemben, bár az a valóságban volt, nem neten, de valahogy mégis tudtam kezelni.

Soha nem tiltottam le senkit, kivéve egyszer, de az nem ilyen jellegű volt.

13#! Köszönöm szépen a tippet! Ezt a választ kerestem! Ezentúl én is így fogok eljárni. Idén ez a 2.eset, hogy egy csoportban (pl.madárbarátok) rámakaszkodik egy tag, és nem száll le. Tényleg nagyon köszönöm, hogyis nem jutott eszembe..:)

2021. márc. 19. 09:31
 16/18 anonim válasza:
Azonnal letiltanám. Ha normálisan közeledik, megmondanám neki, miért nem. Talán lenne egy ilyen hosszabb szöveg, amit a normálisaknak bemásolok, és aztán tiltom le őket. Nem tartozol senkinek semmivel, és nem vagy bunkó, ha nem válaszolsz nekik. Ne higgy annak, ha ők lehordanak amiért köcsög vagy, mert ettől semennyire sem vagy az, ők nekik csak fáj, hogy senki nem beszél velük, és nem tudják az érzéseiket kezelni ebben. Fiúként írom ezeket.
2021. márc. 19. 15:13
 17/18 anonim válasza:
Egy normális nőnek szerintem nincs is facebook profilja,régen nem volt facebook mégis sokkal normálisabbak voltak a nők.
2021. márc. 20. 09:26
 18/18 A kérdező kommentje:

16#, köszönöm a bíztatást.

17# Akkor csináltam fészbukot, mikor lemaradtam egy vizsgámról az egyetemen, mert csak fészbukon közölték, hogy megváltozott az időpontja.

A nagyszülőknek is van facebookja. Ez nem az egyéni normalitásról szól, hanem a társadalom irányáról.

Megkaptam a hasznos válaszokat a kérdésemre, frusztrált, komplexusos egyedülálló alakok írásait tovább nem fogom olvasgatni, kérlek ne fáradjatok.

2021. márc. 20. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!