Férfiak, ezt hogyan lehet kezelni?
Én mindig próbálok kimért és tárgyilagos lenni.
Pl megkérdezi, hogy beszélgethetünk-e
válaszom: Szia. Hát ha ismerkedés céljából kérdezed: én nem ezért vagyok itt. Elég régóta párkapcsolatban élek, és barátkozni se szeretnék, ne haragudj. Ha viszont kérdésed van a csoport témáján belül arra szívesen válaszolok, ha tudok.
Nem mindig, de általánosságban ezt sikerül értelmezniük. Amikor nem, akkor jön a tiltás.
Azért nem tiltok rögtön, mert próbálok udvarias lenni az emberekkel. Meg azért, hogy ne az legyen, minden férfiban a hülye nyomuló állatot látom (pedig lehet, hogy ezt kéne).
Én is kaptam már elutasítást életemben, bár az a valóságban volt, nem neten, de valahogy mégis tudtam kezelni.
Soha nem tiltottam le senkit, kivéve egyszer, de az nem ilyen jellegű volt.
13#! Köszönöm szépen a tippet! Ezt a választ kerestem! Ezentúl én is így fogok eljárni. Idén ez a 2.eset, hogy egy csoportban (pl.madárbarátok) rámakaszkodik egy tag, és nem száll le. Tényleg nagyon köszönöm, hogyis nem jutott eszembe..:)
16#, köszönöm a bíztatást.
17# Akkor csináltam fészbukot, mikor lemaradtam egy vizsgámról az egyetemen, mert csak fészbukon közölték, hogy megváltozott az időpontja.
A nagyszülőknek is van facebookja. Ez nem az egyéni normalitásról szól, hanem a társadalom irányáról.
Megkaptam a hasznos válaszokat a kérdésemre, frusztrált, komplexusos egyedülálló alakok írásait tovább nem fogom olvasgatni, kérlek ne fáradjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!