Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Férfiak, ezt hogyan lehet...

Férfiak, ezt hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Facebookon egy csoportból (párezer tag) rámír egy alak csak úgy, tegez, kérdezősködik. Megkérdezem miért írt, finoman jelzem, hogy kapcsolatban vagyok. Tovább írkál. Nem akarok bunkó lenni, de nincs szükségem hasonló emberekre. Hogyan közöljem, hogy nem akarom folytatni a beszélgetést? Ilyenkor miért nem veszik észre, hogy le kéne állni? Ha szólok, akkor meg én vagyok a hülye rideg 3.14csa.
2021. márc. 18. 20:18
1 2
 1/18 anonim válasza:

"(párezer tag) rámír "

Mondom én áldás nőnek születni..Egy pasi még 1 levélnek is örülne ha azt egy értelmes lánytól kapná.De a pasikra rálett nyomva hogy perverz álatok,csakis halált érdemelnek..

2021. márc. 18. 20:22
 2/18 anonim válasza:
Ha ennyire nyomul és nem fogja fel a helyzetet, akkor írd meg neki, hogy kapcsolatban vagy és nem szeretnél tőle semmit. Utána jöhet a tiltás gomb. Amúgy tapasztalatból mondom, hogy a kedves szó az ilyeneknél nem nagyon vezet eredményre, így célszerű lehet a tiltással kezdeni egyből és problem solved. :D
2021. márc. 18. 20:24
 3/18 anonim válasza:
Minek írkálsz olyannal akivel nem akarsz? Letiltod és kész. Vagy olyan bonyolult problémás feladat? Ha tényleg zavarna tiltanád. De gondolom azért jól esik az ego simogatás.
2021. márc. 18. 20:25
 4/18 anonim válasza:

ma 20:25

Igazat adok neked az összes nő aki a facebookon van és irkálnak nekik ennyien,ez mind erre masztizik,egyszerüen elvannak ájulva maguktól hogy ennyire népszerüek..

2021. márc. 18. 20:29
 5/18 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy nem mondod meg neki nyíltan hogy zavar. Ő meg szegény azt hiszi hogy érdekled őt.
2021. márc. 18. 20:35
 6/18 anonim válasza:
Az ilyet egy rámírás utan tiltom. Én nem is válaszolok. Miért vagy ennyire gyámoltalan?
2021. márc. 18. 20:40
 7/18 A kérdező kommentje:

2# és 5# igazatok van tkp, köszönöm, ezt fogom tenni.

1#3#4#:

Azért írkálok vissza, mert nem vagyok egy beképzelt sötét paraszt.

Próbálok illedelmesen elutasító lenni (1 szavas válaszok) és nem rögtön elküldeni a krvnyjba.

A profilképem annyira kihívó kb, mint egy tabló-fotó, talán annál is szerényebb.

KRVRA zavar, és egyáltalán nem esik jól, hogy írkál, hogy húsnak néznek, vagy legalábbis egy lyuknak, ami körül van egy kis karosszéria.

Azzal kezdtem, hogy kapcsolatban vagyok, a kérdésemben is szerepel.

Nem írt rám párezer tag (szövegértelmezés?)

A válaszokból leszűrtem, hogy tényleg nem velem van a baj, és le kell tiltani a pcsba. Csak illedelmes próbáltam lenni, hogy ne érezze úgy szegény, ami valójában az IGAZSÁG: tolakodó, perverz állat.

A férfiaknak semmi sem jó. Akkor meg tökmindegy, hogy mit csinálok! Nyuszika, van sapkád? van. PAFF!

Nyuszika, nincs sapkád? nincs. PAFFF!

Hát drágáim, ilyen hozzáállással rejszoljatok akkor addig, amíg harmadfokú égés lesz a tenyereteken!

2021. márc. 18. 20:43
 8/18 anonim válasza:
De miért vagy azzal illedelmes aki veled nem az? Ne legyél labtörlő!! Zaklat téged.
2021. márc. 18. 20:46
 9/18 anonim válasza:

Tényleg az a probléma, hogy nem vagy egyértelmű. Mi a francnak beszélgetsz? Talán kötelező? Az első elutasítás után tiltás törlés.

Mit kell itt vergődni? A net ilyen hely. Még egy olyan profilképre is írnának ahol egy véres női torzó van. Értsétek már meg. Nem ezen múlik. A net tele van kanos retardált köcsögökkel akik MINDENKIRE ráírnak akinek női neve van.

2021. márc. 18. 20:48
 10/18 anonim válasza:

Társkeresőn akikkel matchelek (tehát kölcsönös a szimpátia) azok jelentős része se szokott visszaírni, te meg beszélgetsz valami random idegennel azt csodálkozol hogy nem tudod levakarni :D

Ilyen esetben azonnal meg kell kérdezni hogy mit akar, honnan ismer, ha csak ismerkedni akar (annak ellenére hogy van párod) akkor le kell tiltani azonnal

2021. márc. 18. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!