Talán téged kereslek? 😌
Figyelt kérdés
Keresek egy bájos, vékony/sportos, magára és környezetére igényes, intelligens leányt 17-26 év között.
Csongrád megyei 24 éves daliás fiatalember vagyok.
Tanulok, dolgozom, vannak céljaim, sportolok,utazgatok(már ha éppen nem egy világjárvány kellős közepén lennénk 🙄). Szeretem a mély, tartalmas beszélgetéseket, és rosszul vagyok a felszínes emberektől.
Inkább kutyapárti vagyok, nem cigizem, sok barátom van, és szeretek ügyeskedni a konyhában is.
Ha szimpatikusnak találsz ebből a néhány sorból, akkor kérlek írj privátban, cserélünk képet, és ha mind a ketten szimpatikusnak találjuk a másikat, akkor szívesen ismerkedem. Nem fogsz csalódni😉,
Köszi hogy elolvadtad,
szép napot.
24/F
2021. márc. 16. 23:56
21/27 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejön a srác, egyetlen vágyom, hogy megismerjem és agyonkefélhessem végre. Ja, ide először mást kell írni, hogy válaszoljon? 😂
2021. márc. 18. 06:42
22/27 anonim válasza:
Nekem a daliás fiatalember kifejezésről a boka villantós, női leggingses pipaszár lábú díszmajmok jutnak eszembe.
2021. márc. 19. 10:31
23/27 A kérdező kommentje:
#22 Értem, köszi hogy megosztottad velünk!:)
2021. márc. 19. 22:21
24/27 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, én itt ismertem meg tavaly az exemet, 135 ezrem és az önbecsülésem bánja, meg egy jó munkahely! Egyéb esetben meg ismerkedtem itt pár nővel de hiába voltak tartalmas beszélgetések, minden ok nélkül felszívódtak..
2021. ápr. 15. 13:14
25/27 anonim válasza:
Kuldj képet
2021. ápr. 15. 13:45
26/27 Noren1989 válasza:
#24, az fingfasz. Nekem 2,5millàm volt egy itteni lyànyban.
2021. máj. 24. 21:43
27/27 anonim válasza:
#26 az sem rossz! Sajnálom! Ugyan nem itteni, de 4 milla eddig a max amit kifacsart egy nő belőlem..
2021. máj. 24. 22:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!