Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Talán téged kereslek? 😌

Talán téged kereslek? 😌

Figyelt kérdés

Keresek egy bájos, vékony/sportos, magára és környezetére igényes, intelligens leányt 17-26 év között.

Csongrád megyei 24 éves daliás fiatalember vagyok.

Tanulok, dolgozom, vannak céljaim, sportolok,utazgatok(már ha éppen nem egy világjárvány kellős közepén lennénk 🙄). Szeretem a mély, tartalmas beszélgetéseket, és rosszul vagyok a felszínes emberektől.

Inkább kutyapárti vagyok, nem cigizem, sok barátom van, és szeretek ügyeskedni a konyhában is.

Ha szimpatikusnak találsz ebből a néhány sorból, akkor kérlek írj privátban, cserélünk képet, és ha mind a ketten szimpatikusnak találjuk a másikat, akkor szívesen ismerkedem. Nem fogsz csalódni😉,

Köszi hogy elolvadtad,

szép napot.

24/F

2021. márc. 16. 23:56
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Én nem "olvadtam" el.
2021. márc. 17. 00:08
 2/27 anonim válasza:

Kellesz!

F 38

2021. márc. 17. 00:20
 3/27 anonim válasza:
Engem!
2021. márc. 17. 00:29
 4/27 anonim válasza:
Talán igen,talán nem.
2021. márc. 17. 02:07
 5/27 anonim válasza:
Honnan tudod h nem fog csalódni? Ez mindig bennevan a pakliban, főleg azoknál gyakoribb a kiábránditó randi akik ilyen jellegű önteltséggel jelennek meg, mert befeszülnek, játszani kell a szerepet és minden természetességtől mentesen viselkednek. Nem lesz kapcsolódás.
2021. márc. 17. 02:37
 6/27 anonim válasza:
Rossz helyre jöttél, itt zömmel csak frusztrált, megkeseredett férfiakat fogsz találni, de a női felhozatal is elég gyengus. Mindenesetre sok sikert, hátha összejön valami. Mondjuk régebben még könnyebb lett volna, ma már kb. a siralom völgye a gyk. Ja és férfi vagyok, szóval én nem szeretnék ismerkedni, csak gondoltam, leírom neked, hogy itt mire számíthatsz.
2021. márc. 17. 07:57
 7/27 A kérdező kommentje:

Utolsó, neked köszönöm.

Gondoltam hátha itt talán többre való lányokkal ismerkedhetek, mint a tinder féle huspiacon, de ezek szerint itt csak megkeseredett faszik vannak.😄

2021. márc. 17. 08:46
 8/27 anonim válasza:
Hát, igen jól látod, hiszen te is csak az vagy. :)
2021. márc. 17. 08:49
 9/27 anonim válasza:
#10: Többségében igen, azok vannak. Persze nőneműek is felbukkannak itt, de nagy általánosságban azt tudom mondani, hogy az egyik rosszabb, mint a másik, tele van az oldal idegbetegekkel, nárcisztikusakkal, beszariakkal, szó nélkül lelépőkkel stb. Kevés normális, tisztességes nőt fogsz itt találni, de hátha neked szerencséd lesz, nekem eddig még nem volt.
2021. márc. 17. 08:53
 10/27 anonim válasza:
Nem tudom mégis mire számítottál? Pár jellegtelen sort idefirkantasz és rohannak majd a lányok, hogy válogass közülük?!
2021. márc. 17. 09:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!