Talán téged kereslek? 😌
Keresek egy bájos, vékony/sportos, magára és környezetére igényes, intelligens leányt 17-26 év között.
Csongrád megyei 24 éves daliás fiatalember vagyok.
Tanulok, dolgozom, vannak céljaim, sportolok,utazgatok(már ha éppen nem egy világjárvány kellős közepén lennénk 🙄). Szeretem a mély, tartalmas beszélgetéseket, és rosszul vagyok a felszínes emberektől.
Inkább kutyapárti vagyok, nem cigizem, sok barátom van, és szeretek ügyeskedni a konyhában is.
Ha szimpatikusnak találsz ebből a néhány sorból, akkor kérlek írj privátban, cserélünk képet, és ha mind a ketten szimpatikusnak találjuk a másikat, akkor szívesen ismerkedem. Nem fogsz csalódni😉,
Köszi hogy elolvadtad,
szép napot.
24/F
Kedves kérdező!
Szimpatikusnak tűnsz ezek alapján így hirtelen, pozitívan írsz.
Én egy 22 éves, életvidám, mosolygós, sportos lány vagyok, szintén szeretem a mély beszélgetéseket, és az állatokat is.
Egyetemista vagyok, dolgozom mellette, aztán pedig hobbi cukrász, szakács, dekoratőr, felújító, pszichológus is vagyok :D
Egy probléma van, budapesti vagyok. Ennek fényében (ha esetleg pont egymást keresnénk, és netalántán a főváros is szóba jöhet nálad) írj rám egy privit, ha úgy érzed!
További szép estét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!