Milyen lánnyal és hol ismerkedjek komoly párkapcsolat céljából hogyha többféle nő ideálom is van? Bővebben lent! 23/F
Figyelt kérdés
Májusban leszek 24 éves. Egerben élek. 185 cm magas átlagos testalkatú srác vagyok. Többféle nő ideálom van. Ami közös bennük: nagy puha lógó cicik, hosszú minimum váll alattig érő haj, szeresse a titokzoknit. Magyarul a kedvemért mindig abba legyen amikor velem találkozik (télen -20 fokba nyilván nem). Na de! A többféle ideál: egyik a bombázó külső vagyis vékony vagy átlagos testalkatú sminkes műkörmös ékszert hordó igazi nőies nő. Másik pedig a fiús külsejű vagyis nem igazán vagy egyáltalán nem sminkel nem hord szoknyát, harisnyát, télen csizma helyett bakancsot hord. És a 3. a telt lány vagyis túlsúlyos minden testrésze nagy puha és lógó.2021. márc. 14. 16:29
61/64 A kérdező kommentje:
De ehhez rengeteg bátorság kell ami bennem jelenleg nincs... mitől lesz?🤔
2021. aug. 23. 07:38
62/64 anonim válasza:
Eddigi nőiddel hogy jöttél össze?
2021. aug. 23. 07:52
63/64 A kérdező kommentje:
Mindegyikkel már találkoztam előtte személyesen. Van akivel véletlen és van akivel direkt.
2021. aug. 23. 11:08
64/64 anonim válasza:
Hát őszinte részvétem az összesnek,hogy egy ilyen buta,arongás emberrel kellett egy kapcsolatban lenniük.Remélem ez alatt a 2 év alatt egy kicsit komolyodtál mert az a mód amit képviseltél az valami nevetséges
2023. júl. 22. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!