Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor hogyan ismerkedjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés

Nehezen nyílok meg mások előtt, de nagyon szeretnék már egy kedves, aranyos barátnőt. A jelenlegi helyzet miatt el se tudok menni ismerkedni. Mit tudtok tanácsolni?

16/f

2020. márc. 27. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Annyira bírom az ilyen kérdéseket....eddig sem tudtatok hol ismerkedni, akkor most miért kell ráfogni a vírusra?
2020. márc. 27. 12:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Eddig már volt kėt barátnőm.
2020. márc. 27. 12:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Chat, tinder, facebook csoportok.
2020. márc. 27. 12:21
 4/8 anonim válasza:
100%

Tinder, Badoo jaa várjál 18 éves kortól lehet csak...

Iskolába tudsz ismerkedni majd ha megint lesz. Most meg élvezd, hogy nem kell menni.

2020. márc. 27. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Menj fel anotalkra, bár ott viszont nagyon sok a perverz ember, úgyhogy ha nem bírod őket, akkor inkább nem ajánlom.
2020. márc. 27. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Jelenleg Marok Marcsával ismerkedj.
2020. márc. 27. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

Néha itt is összetalálkozhatsz kedves emberekkel, és akár kapcsolat is kialakulhat belőle :D

Viszont elég szívás 18 év alatti ként, mert előttem is írták, hogy sokkal kevesebb esélyed van ismerkedni, mert bizonyos oldalakra nem is regisztrálhatsz.

De amúgy karantén van, miért szeretnél most barátnőt? 😅

2020. márc. 28. 22:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt javaslom, hogy próbáld meg a Facebookot mert ott sok tini meg más korosztály is levelezik (csetel) én a párkereső oldalra regisztráltattam magam.
2020. márc. 29. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!