Milyen lánnyal és hol ismerkedjek komoly párkapcsolat céljából hogyha többféle nő ideálom is van? Bővebben lent! 23/F
Figyelt kérdés
Májusban leszek 24 éves. Egerben élek. 185 cm magas átlagos testalkatú srác vagyok. Többféle nő ideálom van. Ami közös bennük: nagy puha lógó cicik, hosszú minimum váll alattig érő haj, szeresse a titokzoknit. Magyarul a kedvemért mindig abba legyen amikor velem találkozik (télen -20 fokba nyilván nem). Na de! A többféle ideál: egyik a bombázó külső vagyis vékony vagy átlagos testalkatú sminkes műkörmös ékszert hordó igazi nőies nő. Másik pedig a fiús külsejű vagyis nem igazán vagy egyáltalán nem sminkel nem hord szoknyát, harisnyát, télen csizma helyett bakancsot hord. És a 3. a telt lány vagyis túlsúlyos minden testrésze nagy puha és lógó.2021. márc. 14. 16:29
21/64 A kérdező kommentje:
T*karodj már innen te... Értelmes válaszokat kérek!!! Az a szerencséd, hogy itt nem lehet értékelni válaszokat mert amennyi piros kezet kaptál volna tőlem...
2021. márc. 16. 10:57
22/64 anonim válasza:
Eltakarodok Nyuszika, ha válaszolsz a kérdésemre.
(És teljesen normális hangnemben, normális kérdést tettem fel. Mi vagy te, érzékeny királylány?)
2021. márc. 16. 13:14
23/64 A kérdező kommentje:
Nem válaszolok. Viszlát!!!
2021. márc. 16. 13:16
24/64 anonim válasza:
Kérdező, téged minden értelmes nő el fog kerülni. Ajánlom, hogy vegyél egy guminőt és azt öltöztesd kedvedre.
2021. márc. 22. 21:36
25/64 A kérdező kommentje:
#okcső
2021. márc. 22. 21:40
26/64 anonim válasza:
Úristen én már tudok ez ki. :D Az informatikus, aki nem ismeri a Google mapset se és nem találta meg a nagymellű csaját. Hát, ez a titokzokni dolog zseniálisan ostoba. Egyébként vékony csajoknak nem igazán szokott nagy, puha lógó melle lenni. Vagy max a 70 éves Marika néninek tudom elképzelni. :D
2021. márc. 22. 21:41
27/64 anonim válasza:
Hadd vegyem el a kedvem: egy lány se fog a kedved szerint öltözni. Akkor már keres egy értelmes srácot, aki nem öltöztetősdiben látja egy kapcsolat léynegét.
22/L
2021. márc. 22. 21:57
28/64 anonim válasza:
Miért ennyire fontos a folytonos bokazokni viselés?
2021. jún. 7. 15:44
29/64 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem boka, hanem titok. És nem folytonos, csak amikor velem találkozik vagy velem tölti az idejét és az időjárás is ideális hozzá.
2021. jún. 7. 20:34
30/64 anonim válasza:
Jézusom, de gáz, hogy meg akarod határozni hogy nézzen ki, mit vegyen fel...
2021. jún. 7. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!