Csak nekem tűnnek egyformának a mai huszonéves nők?
Huszoneves vagyok, egy darabig a tinderen a szurot 40-55 ig allitottam be, kivancsisagbol, es eleg sok olyan "wow" volt. Aztan na mondom akkor legyen az en korom korul -> 23-29 es... majdnem minden no ugyan ugy nez ki :D Meg arad az osszesrol a kamu, a vilag minden pontjarol egy kep, agyonretusalt meg filterek, meg studio minoseg meg barnas bor es ... a 30-as nok meg a gyerekmaniajuk miatt riziko, szoval azokat annyira nem nezegettem.
Most akkor egy bizonyos kor utan jon csak az egyediseg, vagy a sok kamu miatt lesznek tucatok?
Nem azért, de azt meg, aki eltér az átlagtól szarrá alázzátok. Hogy is van ez?
Ha valaki egy szubkultúra stílusát követi azt rögtön elkönyvelitek társadalmi kivetettnek, ha nem használ semmit, amivel feldobja a kinézetét (szóval 0 smink) akkor igénytelennek konyvelitek el, aki biztos nem ad magára, az artisztikus nőket, akik szeretnek művészies képeket csinálni magukról feltűnési viszketegségesnek vagy beképzeltnek tartjátok, sőt, még túl rövid haja sem lehet egy nőnek, mert az pasis.
A többségnek tucat kell, kár ezt tagadni.
De aztán ott vannak még a hozzád hasonló férfiak, akik hozzá vannak szokva, hogy manapság bármilyen igénye legyen valakinek, ezerféle dolog közül válogathat, és biztos, hogy talál valami olyat, ami tökéletesen a kedvére való. Van kedvedre való étel, film, zene, kocsi, stb; csak az a gáz, hogy az emberek nem termékek, nem lehet sem készen kapni őket, sem pont olyat találni, aki minden igényednek megfelel. A kapcsolatokban kompromisszumokat kell kötni, és a felszín mögé kell nézni, de az, aki hozzá van szokva a felszínességhez, erre nyilván nem akar időt fecsérelni.
Ez pedig nem baj. Nem való mindenkinek a kapcsolat. Csak ne a női nemet tarts egy az egyben selejtnek, mert nem termeltük ki magunk közül az álom csajodat.
Pasik is egyformák. 2 centis haj, vagy oldalt felnyírt, fent hosszabb. Némelyik olyan mint egy herezacskó.
Nem divat manapság egyedinek lenni
például a comb, az az én szememben szinte az elsődleges...volt, mert ezek a "mai" nők lusták, nem edzenek, így aztán vagy szerencséjük van és a genetika összehozott nekik egy jó kis combot, vagy olyan fogpiszkáló lesz mint a legtöbbnek... akinek meg vastagabb, az azért mert kövér.
https://www.youtube.com/watch?v=ubYGDDIuuh0
Na ezek combok...
en is dolgozok, van hogy napi 15 orat, fizikai munka is van benne boven, megis jut idom ra, szoval a kifogasokat ha lehet inkabb ne puffogtassunk.
Amugy meg #28 te most jatszod az ertetlent, vagy mi? ott irtam mire celzok a videoval, erre elohuzol egy teljesen irrevelans dolgot... ugyes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!