Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csak nekem tűnnek egyformának...

Csak nekem tűnnek egyformának a mai huszonéves nők?

Figyelt kérdés

Huszoneves vagyok, egy darabig a tinderen a szurot 40-55 ig allitottam be, kivancsisagbol, es eleg sok olyan "wow" volt. Aztan na mondom akkor legyen az en korom korul -> 23-29 es... majdnem minden no ugyan ugy nez ki :D Meg arad az osszesrol a kamu, a vilag minden pontjarol egy kep, agyonretusalt meg filterek, meg studio minoseg meg barnas bor es ... a 30-as nok meg a gyerekmaniajuk miatt riziko, szoval azokat annyira nem nezegettem.

Most akkor egy bizonyos kor utan jon csak az egyediseg, vagy a sok kamu miatt lesznek tucatok?

2021. márc. 9. 08:01
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
Érdekes felfogása annak, hogy esélyed sem lenne, különben nem hisztiznél itt az egyforma nők miatt, hanem az aktuális randidra készülnél.
2021. márc. 9. 11:08
 12/33 A kérdező kommentje:
en mar reg tul vagyok ezen a mennyiseghajhaszaton oreg... csak arra voltam kivancsi mas is igy latja-e. Meg amugy sem lenne kedvem ezekhez a tucatokhoz, nem mondom hogy nem neznek ki jol, de idot nem pazarolnek rajuk. De akik meg kicsit is kulonbek, azok meg koverek... :D
2021. márc. 9. 11:38
 13/33 anonim válasza:
Sosem akartam olyan lenni,mint mások. Nekem valahogy 'rèmisztő' ha a 'tükörkèpem' szembejön az utcán. 24N
2021. márc. 9. 11:44
 14/33 A kérdező kommentje:
szerintem ezek sem tudatosan csinaljak. Habar a "divat" nem pont errol szol? Kovetni egy trendet, remelve hogy ettol leszunk egyediek kozbe pont ettol lesznek tucatok. :D
2021. márc. 9. 12:12
 15/33 anonim válasza:
Mert ha minddnki így néz ki az instán, megszólnak ha nem.
2021. márc. 9. 13:47
 16/33 anonim válasza:

Valóban! Ha nem mondod, fel sem tűnt volna! Még külsőre is mindegyik nő pontosan ugyanolyan! Ugyanolyan magas, ugyanolyan az arcformájuk, ugyanolyan a testalkatuk...

ja, vagy bocsi, mégsem.

2021. márc. 9. 14:05
 17/33 anonim válasza:

Szerintem ezek a kamuprofilok meg retusok, filterek csak az önbizalomhiányból fakadnak, félnek, hogy nem tartják őket szépnek, megfelelőnek.

Egyébként sok különleges ember van. Sőt, mindenki az valakinek.

De valóban, nem mindenki Tinderezik. A való életben hamarabb találni aranyat.

12/16 😀 Nem minden különleges ember kövér. Nagyon érett meglátás, köszönjük.

2021. márc. 9. 15:33
 18/33 anonim válasza:
Van egy kialakult szépségideál, aminek majdnem az összes fiatal lány próbál megfelelni. Nem kell túl misztifikálni az egészet, évtizedenként új sztár jön, új "stílussal", amiután mindenki rá akar hasonlítani. Anyám tablóképén meg mindenki csupa tupír. :) ők is mentek a csordával, mert fiatalok voltak, és volt egy szépségideál, aminek megakartak felelni.
2021. márc. 9. 21:23
 19/33 A kérdező kommentje:
de a huszoneves noknek szerintem nem kellene mar ebbe a birka csoportba tartozni... ha tenyleg olyan nagylanyok ahogy ok allithak magukrol akkor legyen is sajat stilusuk es vilagkepuk ... a tizeneveseknek elnezzuk de, ahh :D mind1. Lassan beleerek a harmincas korosztalyba, ott mar talan szebb vilag fogad majd :D
2021. márc. 9. 21:44
 20/33 anonim válasza:
És ha belelépsz a 40-es korosztályba, hogy fognak tetszeni ezek a huszonéves "tucat lányok"... 😉😁
2021. márc. 9. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!