Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csak nekem tűnnek egyformának...

Csak nekem tűnnek egyformának a mai huszonéves nők?

Figyelt kérdés

Huszoneves vagyok, egy darabig a tinderen a szurot 40-55 ig allitottam be, kivancsisagbol, es eleg sok olyan "wow" volt. Aztan na mondom akkor legyen az en korom korul -> 23-29 es... majdnem minden no ugyan ugy nez ki :D Meg arad az osszesrol a kamu, a vilag minden pontjarol egy kep, agyonretusalt meg filterek, meg studio minoseg meg barnas bor es ... a 30-as nok meg a gyerekmaniajuk miatt riziko, szoval azokat annyira nem nezegettem.

Most akkor egy bizonyos kor utan jon csak az egyediseg, vagy a sok kamu miatt lesznek tucatok?

2021. márc. 9. 08:01
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
Könnyebb tucatnak lenni mint különlegesnek lenni egyénileg.
2021. márc. 9. 08:59
 2/33 anonim válasza:
Társkeresőn sokkal kisebb eséllyel találsz különlegesebbeket, azok általában szabadon kószálnak valahol a való életben.
2021. márc. 9. 09:06
 3/33 anonim válasza:

Nő vagyok, de nekem is egytucatok ez a korosztály. Barna hosszú, egyenes haj,vékony alkat.Valahogy ez a trendi és ezt követik. A 40+-os korosztály már megosztóbb ízlésben/alkatban/stílusban.De persze ez nem azt jelenti,hogy egy huszon kevésbé néz ki jól azért mert "tucat" mint egy 40+-os.

Értelmi szint, értékrend alapján meg lehet különböztetni mindenkit.

2021. márc. 9. 09:19
 4/33 A kérdező kommentje:
csakhogy a belso masodlagos ezeken az oldalakon, mindenki a kulsore megy elsonek. Lehet en is tucat vagyok a nok szemeben, mondjuk en semmi pozt nem vagok se nem szerkesztem a kepeim, de pl ha en egy ilyet meglatok, a termeszetesseget, azt sokkal jobban ertekelem mint egy kirakott mellet :/
2021. márc. 9. 09:29
 5/33 anonim válasza:
Van aki meg pont az ellenkezőjét írja, a 40+-os nők fiatalabbkori képet raknak ki, filterekkel, alkat nélkül csak a fejről.
2021. márc. 9. 09:33
 6/33 anonim válasza:
Nem, csak befordultál és megöregedtél.
2021. márc. 9. 09:44
 7/33 anonim válasza:
Most ne hasonlítsd a társkeresőt össze a valódi élettel, és ne általánosíts le ez alapján egy korosztályt! Ha nem csak társkeresőn ismerkednél, akkor nagyobb eséllyel találnál különlegesebb nőket.
2021. márc. 9. 09:55
 8/33 anonim válasza:
#3-as meglátása nem áll messze a valóságtól.Én is láttam sok olyan példát amit ő mond
2021. márc. 9. 10:07
 9/33 anonim válasza:
Nem lesznek egyformák, ha találkozol majd eggyel valamikor.
2021. márc. 9. 10:31
 10/33 A kérdező kommentje:
kosz, nem. Nem vagyok a "majd megszeretem" hive
2021. márc. 9. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!