Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kitörölt az ismerősei közül?

Kitörölt az ismerősei közül?

Figyelt kérdés
Tegnap bejelöltem egy lányt, és nemsokkal később vissza is igazolt. Aztán ma nézem az ismerőseim, és 1-el kevesebb van. Ránézek a lány profiljára, és az van ott, hogy jelölés visszavonása... Ez most akkor azt jelenti, hogy kitörölt miután visszaigazolt? De akkor miért az van a profilján, hogy jelölés visszavonása, miután már egyszer visszaigazolt? Wtf?

2021. márc. 8. 21:02
 1/3 anonim válasza:
Nem tudom, elvileg ha a "jelölés visszavonása" szerepel valakinél, akkor az azt jelenti, hogy megjelölted az illetőt, de ő nem igazolt vissza. Én inkább azt sejtem, hogy letiltott téged, próbálj neki írni, és ha nem tudsz, akkor letiltott. Amúgy a nők sokszor csinálnak ilyen baromságokat, egyik napról a másikra 180 fokot fordul a gondolkodásuk, és sosem tudod meg, hogy miért. Mondjuk ha ilyen szar alak valaki, akkor azért nem is kár, legalább hamar kiderült róla, hogy miféle ember.
2021. márc. 8. 22:17
 2/3 Noren1989 válasza:

#1, szerintem nem làtnà a profiljàt, ha letiltotta volna...kivéve, ha azonnal visszatiltja, amit elvileg nem lehet.

Szóval a szó, amit keresünk: ignoràl.

2021. márc. 9. 06:31
 3/3 anonim válasza:
Idegenként jelölted be?Én is voltam már úgy,hogy hirtelen visszajelöltem, aztán rájöttem,hogy nem ismerem, és töröltem az ismerőseim közül.De az is lehet,hogy amint visszajelölt lájkoltad a fotóját, esetleg írtál hozzá ami Neki már nem tetszett és törölt.
2021. márc. 9. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!