Gáz vagyok, ha kitöröltem az ismerőseim közül a korábbi tanáromat, aki elhunyt?
Figyelt kérdés
2 hónapja hunyt el, nagyon fiatal volt. Kedveltem. Sajnos "gondjaim" vannak a halálesetek utáni helyzetek kezelésével, nem tudom, hogyan kell reagálni, stb. Most töröltem ki őt az ismerőseim közül pár perce, mert egyszerűen már nem bírom, valahányszor meglátom a profilképét, órákig azon gondolkozom, miért kellett meghalnia olyan fiatalon, teljesen elszomorít, egyszerűen felfoghatatlan. Gáz vagyok emiatt? Most kicsit emiatt is rosszul érzem magam.2020. máj. 16. 22:52
1/7 anonim válasza:
Dehogy gáz. Valószínűleg én is így tennék egyébként. Mindenki máshogy reagál a halálesetekre. Nem tudok mást hozzáfűzni ehhez, de nehogy rosszul érezd magad emiatt, mert nem tettél semmi rosszat!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ettől függetlenül megemlékeztem róla, már korábban is, és továbbra is így fogok tenni, amikor szükségesnek érzem, csak most ezt éreztem megfelelőnek. Azért rossz, mert ugye a tanárom volt, felnőttoktatásban, és a volt csoport tagjai közül csak én töröltem ki.
2020. máj. 16. 23:11
3/7 anonim válasza:
A tragikus esemenyeket mindenki maskepp/ a maga modjan dolgozza fel. Peldaul, a te esetedben, egy elhunyt szemely profiljarol/kepeirol van szo. Van aki abban lel nyugalmat ha neha megnezi azokat a kepeket es talan eszebe jutnak a szep emlekek.. viszont, nem mindenki szamara nyujt ez vigaszt. Van akit inkabb felzaklat, es inkabb a szenvedest idezi elo. Szoval ha neked rossz erzest kelt, ha a profilja folyton megjelenik, akkor nincs semmi gond azzal, hogy torolted. Mindenki gyaszol a maga modjan. A lenyeg ugy sem a fotokban all, hanem a kozos emlekekben, vagy a te esetedben, mondjuk abban, hogy mi mindent tanulhattal tole....
4/7 A kérdező kommentje:
Igen. Én mindig is képtelen voltam elhunytak bármilyen fotóit (fizikális, vagy virtuális) nézegetni. Máshogy emlékezem meg, gyújtok egy mécsest, vagy csak elgondolkozom az emlékeken. Ettől egy kicsit furának érzem magam.
2020. máj. 16. 23:22
5/7 anonim válasza:
Ember, az a profil pár napon belül úgy fog törlődni, hogy észre se fogod venni, ezen ne parázz már ennyire.
6/7 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Ahányan vagyunk, annyi módon kezeljük az ilyen helyzeteket. Én a telefonomból is azonnal szanálom azokat a kapcsolatokat, amelyekről tudom, hogy többé nem fognak élni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az a fura, ha egy elhunyt ember profilját megtartja a családja. Oké, nyilván nem ez az első dolog, amire haláleset után van energia, de amikor pl. régi ismerősök írnak egy halottnak, hogy boldog szülinapot, na annál kriminálisabb dolog kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!