Tényleg az a megoldás, hogy a másikat kitöröljük az ismerőseink közül?
Nem értem, mire gondolsz. Van egy téma, amiben nem értesz egyet az adott emberrel, így ahelyett, hogy elmondanátok a gondolataitokat, netán konszenzusra is jutnátok (tehát vitáznátok), te inkább csak letiltod?
Vagy beleköt abba, hogy van egy rózsaszín pólód, ami szerinte nem illik hozzád?
Szerintem ez egy nagyon gyerekes dolog, hogyha valakivel akad egy kisebb vitád, és már is törlöd őt az ismerőseid közül. Nekem is vannak ilyen ismerőseim, akik egy kis vita után rögtön hisztiznek, nemhogy megbeszélnénk a dolgokat. Én úgy vagyok vele, hogy a dolgokat meg kell beszélni. Nem az óvodában vagyunk, hogy a megbeszélés helyett letiltsak valakit vagy kitöröljek. Szerintem nagyon extra vita kell ahhoz, hogy jogos legyen a törlése.
Szerintem ha valakit hosszabb ideje kritizálsz, sértegetsz (akár szándékosan, akár véletlenül), vagy folyton belekötsz abba amit mond (és nem azon a poénos módon), akkor az hosszú idő után lehet elég ok arra, hogy valaki töröljön. De aztán vannak nagyon sértődékenyek, akik pár vicc után is már rögtön kiverik a hisztit. Szóval na, emberfüggő, hogy ki miért töröl ki valakit.
7#+1
Nem szavaztam. Nem volt mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!