Ismerkedni szeretnék biszex/leszbi lányokkal veszprémbe, hányan vagytok? Kicsit belevihetne ebbe a világba :) 25/L
Alap.
Én is nő vagyok én sem tartom magam szépnek és a hangomat jónak mégis felvállalom magam szóval ez evidens
Na akkor ebből most lett elég :)
Ebből az Emmázásból ez a felhasználó nevem nem más.Nem tudom ki szórakozik/szórakoznak a nevemben de nem is érdekel remélem az illető/illetők boldog/boldogok...
Valójában 24 éves vagyok és tényleg fiatal nő vagyok!
Tőlem senki nem kért sem hangüzenetet sem videohívást!
Valaki vagy valakik szórakoztak a nevemben.
Van egy pár kiéhezett és gyűlölködő pasas akik mindent megtennének hogy eltűnjek az oldalról csak azért mert engem nem érdekeltek úgy és vissza lettek utasítva ami persze zavarta az egojukat:D
Ha valamely üzenetre nem válaszoltam ,az azért van mert az illető nem volt szimpatikus vagy eleve semmi értelme nem volt az üzenetének.
Őszintén megmondom bárkinek a véleményem,nem érdekel kit bántok meg vele vagy kit sem.
Unndorító emberi tulajdonság a másikat ócsárólni ,a másik alatt dolgokat keverni.De mondom remélem jól érzik magukat :)
Amúgy is kevés normális vagy normálisabb személyt lehet itt találni... Ezekután ha valakinek lenne kedve beszélgetni vagy barátkozni akár ,szívesen várom az üzenetét.:3
"Hát nem így hívnak ...
2.sok idiota kanos pasi van aki utal mert nekem egyik se kell...es gondolom keverik a dolgokat.."
Nekem meg ezt írtad hogy NEM úgy hívnak téged hogy "Emma".. Na de ki vagy akkor valójában? 😂😂😂
Ez egyre zűrösebb...
Lehetséges,hogy több személyisége van.Vagy ki tudja.De hogy valami nagyon nem oké vele,az biztos.
Elég ciki az biztos hogy itt "Emma" azt írja hogy őt márpedig "tényleg úgy hívják", nekem a privibe meg azt írta hogy "nem is az a neve" 😅
Anyám.
Komolyan nem tudom megérteni,miért jó ez valakinek,hogy hülyíti a népet a marhaságaival...
Akkor mondd el ki vagy!
Ha nem ez az "eredeti" neved akkor melyik neveddel élnek vissza?
Az Emmával? 😂
Enyémmel is visszaéltek mégse módosítgatom...
Minek?
Tudják sokan hogy van x neved, nem keverik össze a másikkal mert tudják sokan hogy márpedig az a tied.
Ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!