Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiús lányok, van kedvetek...

Fiús lányok, van kedvetek ismerkedni?🥺

Figyelt kérdés

Én egy 17 éves, leszbikus lány vagyok.

Versenyszerűen teniszezek és egy erős gimiben tanulok. Nem nagyon van időm ismerkedni, és sajnos nehezebb is, mintha hetero lennék..

Amit egy emberben szeretek a közhelyeken (hűséges, vicces, megértő stb.) kívül, hogy odafigyel magára. Ezt nem csak arra értem, hogy sportol és figyel a kajára, hanem, hogy lelkileg komolyan veszi magát, és figyel a jelekre. Tehát fontosnak tartom az érzelmi intelligenciát. Allergiás vagyok arra, ha valaki nem ír helyesen..

Külsővel kapcsolatban, mivel szexuálisan nem mozgatnak meg a lányos lányok, így mindenképpen kicsit markánsabbat/ fiúsabbat keresek. És a másik elengedhetetlen dolog az az, hogy hozzám hasonlóan legyen sportos. Nem kell világbajnoknak lenni, csak tudjunk együtt edzeni például. Volt egyszer egy olyan kapcsolatom, amikor a másik fél otthon punnyadó típus volt, és nem tudtuk összeegyeztetni az életünket.. Persze én is szeretek otthon pihenni, filmezni, de nem 0-24-ben. Én meghalok mozgás nélkül, szeretnék a párommal is edzeni, világot látni, utazni stb.

Magamról annyit, hogy egy végtelenül akaratos és vidám személyiség vagyok. Szeretek előre tervezni, de mégsem vagyok egy rugalmatlan savanyú káposzta. Én mindent elviselek és nyitott vagyok. :D Mivel sok minden érdekel, sok mindenről lehet velem beszélgetni. Azt gondolom, hogy elég toleráns és megbízható ember vagyok. Élénk a fantáziám, ami sok szempontból előnyös..khm..khm😝

Hangulatingadozásban mindenkit és mindent felül múlok. haha

Nehezen engedek bárkit is a bizalmam körébe, de, ha egyszer valakit megszeretek, akkor érte bármit, bármikor! Elég szenvedélyes tudok lenni..

Külsőmről: 170 cm, 60 kg, barna haj, szem. Én elég nőies vagyok, viszont nem sminkelek és igyekszem természetes maradni.

Ofc nem vagyok tökéletes, de igyekszem a legjobb formámat hozni! :))

A kor nálam nem nagyon számít.. Mert akit megszeretek, azt úgyis megszeretem a korával együtt, és kész.. 😌

Nagyon szívesen olvasok, az enyémhez hasonlóan, hosszabb bemutatkozásokat is, úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat! 😜

,,A külső megfog, a belső megtart.”

2021. febr. 25. 01:58
1 2
 11/16 anonim válasza:
Melyik megyében laksz?
2021. febr. 25. 13:50
 12/16 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, ha van kedved.
2021. febr. 25. 18:50
 13/16 anonim válasza:
Írj.. De nem vok leszbi, ha az nem gond
2021. febr. 25. 19:03
 14/16 anonim válasza:

Attól,mert egy lány/nő megjelenésében (is) fiús,még ugyan úgy lány/nő marad ha érted mire célzok...

Ergo,nem értem mit értetlenkedsz.

A külső csak egy dolog.

Mindenkinek van egy "ideál",kinek a pap,kinek a paplan...

2021. febr. 25. 22:45
 15/16 anonim válasza:

Hű, régen olvastam ilyen korrekt, összeszedett bemutatkozást.

A sport nekem is fontos, szerintem elengedhetetlen, kikapcsol, felfrissit és egészséges is. Futni szoktam, van egy futópadom.

Nekem ugyan van párom, ő most kezdett el tornázni, hatással voltam rá.

Az, hogy egy nőies leszbikus lány miért nem szintén nőies lányt keres, azt a páromtól is kérdezhetnetek. Nagyon fiús vagyok, rövid haj, sportos alkat, fiu ruhakat hordok, DE nőnek érzem magam :D

Szerintem nem csak edzőtársat keres, hiszen a kérdése alá írta, hogy ad teret a másik fél elképzeléseinek is.

Kérdező, drukkolok Neked, hogy találj egy hozzád illő lányt!

28/L

2021. febr. 27. 08:26
 16/16 anonim válasza:

Szia :)

26 éves vagyok s fiús típusú leszbikus ha szeretnél komolyan ismerkedni nekem írhatsz.

Aztán lesz ami lesz...

2021. márc. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!