Lányok, lenne kedvetek velem ismerkedni? F/21
Figyelt kérdés
Társamat keresem egy kedves, humoros nő személyében, aki velem együtt tud örülni a naponta gyarapodó szép emlékekben , szereti a gyerekeket, filmeket és a hosszasan elnyúló sétákat.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor kérlek jelezd és majd írok prívátban.
2021. febr. 14. 17:55
1/4 anonim válasza:
Rólad mit lehet tudni? (nem kérek privátot)
2021. febr. 14. 18:19
2/4 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, a szemem barna színű, a hajam színe fekete de egyesek szerint barna, 178cm magas vagyok és 76kg, én is Nógrád megyében élek.
Néha kicsit félénk típus ember vagyok de van amikor meg határozott és kimért. Én se értem, hogy mikor, miért melyik énem jön elő. Nem sportolók versenyszerűen de néha itthon edzek, gamerkedni is szoktam de azért csak módjával.
2021. febr. 14. 18:47
3/4 A kérdező kommentje:
* Nógrád megyében élek.
(Véletlenül az "én is" oda írtam)
2021. febr. 14. 18:49
4/4 anonim válasza:
Egyesek ezt mondják a lányok nem viccesek, te találkoztál már ellenpéldával?
2021. febr. 15. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!