Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tiniként keresek párt. Valaki?...

Tiniként keresek párt. Valaki? 17/L

Figyelt kérdés

Üziben írjatok bemutatkozással! Nyugodtan lehet hosszú, szívesen elolvasom! Természetesen én is venni fogom a fáradtságot és hosszan fogok válaszolni.

Nem, kor mindegy! Biszex vagyok.

2021. febr. 22. 14:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10: Nem tudom, hogy ki vagy, de nagyon örülök, hogy nem írtam neked vissza. Így legalább elkerültem egy újabb gyökeret. :)
2021. febr. 23. 18:37
 12/16 anonim válasza:

Ja igen, nyilván én vagyok a gyökér, ha nem írok ide egy ilyen kommentet, akkor válaszolni se válaszoltál volna...

Ja és ha valakinek 17 éves korára aztán teljesen mindegy, hogy hány évessel jön össze, akkor szerintem nem bennem van a hiba...

Remélem, betaláltak az 50-es meg 60-as ürgék, biztos k*rvára büszke vagy...

Szóval a gyökér az nem teljesen én vagyok, nyilván mindig a férfiak a hülyék...

Semmi tényt nem tudunk arról, hogy miért az idősekhez vonzódsz, mert a való életben ez k*rvára nem helytálló.

Jól is nézne ki, ha minden 17 éves nála sokkal idősebb férfiakkal rohangálna...

Ha neked ez teljesen mindegy, és még mindig én vagyok a gyökér, akkor csak sajnálni tudlak, gratulálok 👏

2021. febr. 23. 20:03
 13/16 anonim válasza:
Mielőtt legyökereznél valakit, inkább válaszolj, hogy miért mindegy neked a kor, mivel semmit nem tudunk rólad...
2021. febr. 23. 20:04
 14/16 anonim válasza:
Én annak örültem volna, ha nincs érdeklődés felőled, legalább annyit megírsz, hogy "bocsi, nem vagy szimpatikus"...
2021. febr. 23. 22:41
 15/16 anonim válasza:
#14: Ez nehéz feladat. Amúgy a nők ilyenek, leszarják a normális érdeklődőket is, aztán meg sírnak, hogy sehol egy rendes ember. Ja, megmondani nem fogják neked, hogy "nem jössz be", ahhoz túl gyávák. Meg mindig van valami kifogás, hogy "mert ha elmondom nekik, hogy nem, akkor hisztiznek és fenyegetőznek". Szóval nekik mindig van valami felmentésük arra, hogy miért nem kell őszintének és gerincesnek lenniük.
2021. febr. 24. 09:49
 16/16 anonim válasza:
32 éves férfi írhat?
2021. febr. 24. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!