Leszbikus lányok ismerkednétek olyannal aki benne lenne ilyenekben?(23L)
Sziasztok lányok!
Én leszbikus volnék és szeretnék ismerkedni szintén leszbikus lányokkal, mert régóta keresem az igazit, de ez nehézkes.
Én imádom a természetet, szóval ha te is szeretnél akkor ha olyan az idő akkor akár a természetben is piknikezhetünk esetleg, ölelkezhetünk meg csókolózhatunk, persze olyan helyen ahol azért nem zavarnának sokan.
Valamiért nagyon izgat ha a lány partneremnek van ilyen felcsatolható p_nisze és akár azzal is csinálhatnánk, meg persze a sajátunkkal, de így még izgibb.
De ezt persze megelőzné egy lényeges ismerkedés, megismerjük egymást.
Rólam azt kell tudni hogy szeretek animéket nézni nagyon is, leginkább csak csajosakat, meg a kedvenc bandámat is követem napi szinten szinte (BLACKPINK). Más kpop banda nem jön be annyira talán a TWICE még.
Próbáltam már társkeresőket mielőtt írnátok, de ott se volt a legjobb mert sok pasiba futottam, leszbikus lányoknál is csak fiús volt szinte, csak szex miatt jelölt be, na ezekről ennyit.
Itt is bepróbálkozom hátha.
Szűz vagyok és ezért is szeretnék olyan partnert aki érzékeny, szerény vagy esetleg törődik velem emiatt is.:)
Kor határ: 18-30
Megjegyzés: Csak lányok írjanak, pasik egyáltalán nem érdekelnek!
Nagyon szimpi vagy a leírtak alapján, én szívesen ismerkednék veled!
19/L
Megértelek.... nem igazságos az élet.
Én 26 évesen a pénz keresésbe menekültem mert nem kellek a nőknek de leszsrom -
Nekem is írhatsz nyugodtan :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!