Férfiak mi a tapasztalatotok Tinderrel?
Figyelt kérdés
Vagy bármilyen társkeresővel.2021. febr. 15. 13:02
11/19 anonim válasza:
9/10 ha nekem szántad, nem, a külsőmmel nincs gond. Nagyon nincs, sőt 😂de ezt nem fogom itt bizonygatni. Biztos azért szólítanak le meg dudalgatnak eloben mindig, még szemüvegben is mert gond van vele.. Ahh hagyjuk. Duma is akad. 😉
2021. febr. 15. 16:43
12/19 A kérdező kommentje:
Oké haver.
2021. febr. 15. 16:52
13/19 anonim válasza:
Az első kettő leírta előttem.
Ego nyalatásnak használják, meg arra hogy te majd pasiként szórakoztatod őket mert te azért vagy, kiszolgálószemélyzetnek, meg pénzforrásnak.
Esetleg új apukajelölt egy félárva pujának.
2021. febr. 15. 17:28
14/19 moozygoo válasza:
Volt talán 2 matchem, egyik se írt vissza.
Viszont ismerősöm badoon csajozott be
2021. febr. 15. 21:21
15/19 anonim válasza:
Sose volt valami hatékony formája az ismerkedésnek főleg ha falun lakik az ember, de nekem régen sok randim/kalandom összejött ilyen oldalakról, viszont egy ideje már siralmas a helyzet. Alig van match és senki se ír vissza. Az én tippem az hogy átírták az algoritmusokat, telenyomták kamu profilokkal, mert rájöttek hogy így több ember fizet a premiumért ha hamarabb eléred a limitet 0 matchhel. Azt is próbáltam és semmivel se jobb, csak annyi a különbség hogy korlátlanul tudod húzogatni, lett néhány match, de ettől nem lett több találkozóm. Hosszútávon többet ártasz vele az önbizalmadnak, mint amennyit használ. Badoo ugyanolyan rossz. Inkább jelölgess Facebookon helyi csoportokból vagy instagrammon hely alapján tudsz keresni posztokat. Ez se valami hatékony, de talán a netes megoldások közül ezek a legjobbak az én tapasztalataim szerint.
2021. febr. 15. 21:33
16/19 anonim válasza:
Valamiért az van a köztudatban hogy a férfiaknak milyen könnyű mert a tinder tele van olyan nőkkel akik csak szexet akarnak de ez nagyon ritkán van így. Legtöbbször egófényezés, kamu profilok, ronda nők vagy pót apát keresők gyűlnek itt össze. Persze lehet kivétel, de ritka.
2021. febr. 15. 21:36
17/19 anonim válasza:
kérdező. az #5 hozzászólásban ki ez a fickó a képen?
2021. febr. 15. 22:17
18/19 anonim válasza:
Nehéz komolyan venni. Pont azért, amit valaki írt itt előttem, hogy 10-ből 1 vagy 2 ember fenyezi ott az egojat. Pedig igény volna egy normális keresőre.. Bocs nem keresőre.. Találóra.. Tényleg többen úgy élik meg, hogy szórakoztatják őket.. Sajnos.. F
2021. febr. 15. 22:55
19/19 anonim válasza:
Ha kiteszel valami drága luxusautót képnek, úgy hogy egy fotód nincs magadról, több matched lesz, mintha normális srácként kiteszel magadról 3 képet, és egy jófej szöveget.
Ez mindent elmond a mai csajokról.
2021. febr. 15. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!