Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt olyan lányok akik...

Vannak itt olyan lányok akik nem dagik, és vevők is az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 08:32
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Én csak annyit mondanék, hogy a stílus maga az ember, és taplókkal nem ismerkednék, így kiestél, kérdező.

Nem az a gáz, hogy milyen lányok tetszenek, és olyannal szeretnél ismerkedni, de ahogy azt megfogalmazod... Aki veled megismerkedik, hát sok jóra nem számíthat tőled. Az ő érdekükben tartós magányt kívánok neked!

2021. febr. 15. 23:27
 22/27 anonim válasza:
4 es ebből nem következik semmi.én is próbálkoztam gykn és volt minőségi kapcsolatom
2021. febr. 16. 15:58
 23/27 anonim válasza:
hány kila felett dagadt a nő tesa?
2021. febr. 16. 21:43
 24/27 anonim válasza:
"Én csak annyit mondanék, hogy a stílus maga az ember" ez nem igaz igy.a stilus azt stilus.és csak egy része az illetőnek.ráadásul nem tudhatod hogy mindig ilyen szokott lenni vagy csak most.
2021. febr. 16. 21:45
 25/27 anonim válasza:
ráaádsul egy ilyenből levonni bármit is.ha egyszer fura vagy nem értesz egyet vele akkor már egyből rossz?most nem nyilvánvaló taplóságokról van szó amikor látszik.itt nem volt ilyen.egyszerüen leirta az illető hogy nem akar kövér nőkkel ismerkedni ez egy szürő mint a társkeresőn is van ilyen szürő
2021. febr. 16. 21:46
 26/27 anonim válasza:

"hanem teltebbeket keresel, akkor meg vagy ízlésed nincs," hát azért valljuk be ha látszik hogy folyik szét az illető akkor igen igénytelen az illető.itt nem a teltebbről volt szó hanem az igénytelenkről.tanuld meg értelmezni amit irt dagi nem egyenlő a telttel.

"hogy pasik 188 cm felett jelentkezzetek?" hát az lenne bennem hogy nem magasság alapján dől el a vonzóság viszont a kövérség az vonzalom gyilkos a magassággal ellentétben.

2021. febr. 16. 21:50
 27/27 anonim válasza:

#24-26 Nem azt mondom, hogy azért bunkó, mert van egy elképzelése, hogy milyen lányok tetszenek neki, de akkor meglehet azt normálisan is fogalmazni. Pl. nem azt, hogy kik ne, ráadásul a legalpáribb szóval, hanem mondjuk azt, hogy kikkel szeretne ismerkedni.

Mellesleg az sem ártana, ha legalább közepesen fogalmazna. Netán még pár szót is írna magáról! Férfi/nő? Hány éves, ha már szóba hozta a testalkatot, akkor írja már le kérem, hogy milyen... írjon egy pár szót magáról. Mert ez nem egy normális kérdés/próbálkozás így.

2021. febr. 17. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!