Manapság miert olyan nehez párt találni?
Igazából az van hogy itt vagyok 20 évesen átlagos lányként, egy normalis kapcsolatom nem volt, és egyre távolabbinak erzem, hogy ilyen lehet-e nekem. Tudom nagyon általánosítok, de lényegeben vagy olyan ferfi ír akinek van barátnője, akivel érthető miért nem alakul ki semmi, vagy a szemembe megmondjak, hogy nekik csak 1 alkalomra kellenék.
Én nem ítélem el a kalandokat sem, de azért nem az az életcélom.😔
Masokkal is ez van? Vagy csak en csinalok valamit rosszul?
20 évesen még jó hogy nem volt komoly kapcsolatod. Szinte még gyerek vagy, csak elhitették veled, hogy tizenévesen mindenkinek "komoly" kapcsolatai vannak.
Ráérsz, majd lesz valakid.
Aztán kidobod, mert nem azonosak a céljaitok az életben. Aztán lesz más. Csinál neked gyereket, de csalódsz benne, elváltok. Aztán fizetheted a hitelt, amit ketten felvettetek, meg izgulhatsz, mert a CSOK miatt kellene még egy gyereker szülnöd, de akkor már elvált gyerekét egyedül nevelő anyaként nem sokan akarnak veled lenni "komolyan".
Ezeket csak azért írom le, mert ezek a dolgok történnek a komoly kapcsolatokban. Nekem 33 éves koromig nem volt komoly kapcsolatom. Olyan volt, hogy 2 évig együtt voltunk és együtt is éltünk egy albérletben, de visszatekintve látom, hogy az egyetemistaként ez egy vicc volt, se közös hitel, se közös gyerek, ha szakítunk, akkor 5 perc alatt tudom összepakolni a holmimat és elköltözni.
Amit a fiatalok komoly kapcsolatnak neveznek, az a járás kategóriája, ami meg nem komoly, az a kúrópajtás.
Nekem volt mindkettő, a járást én is sokáig a komoly kapcsolattal azonosítottam, pláne ha évekig jártuk a barátnőmmel. Ma már 40 évesen ezen mosolygok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!