Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Anyának keresek palit! Ötlet? :D

Anyának keresek palit! Ötlet? :D

Figyelt kérdés

Szóval...az van, hogy Debrecenben élünk. Elváltak a szüleim már egy ideje. És bár már egymáson túl vannak, apának is van új párja. Anyának viszont nincs. Bár ő mindig azt hajtogatja, hogy ő tuti nem regisztrál fel társkeresőre, mert ő azt nagyon bénának tartja és erőltetettnek. Amúgy egyet értek vele, de nekem szent meggyőződésem, hogy egy új szerelemtől újra kivirágozna.

Anyáról annyit, hogy egy végtelenül gyönyörű nő, 48 éves, de nagyon sokan 35-nek nézik. Fiatal, sportos. Annyian próbálkoznak be nála. Engem annyira felkúr, hogy mennyire válogatós.. De ez van.

Egyszerűen bizsereg a női megérzésem, hogy szüksége van valakire.

Tudom, hogy a GYIK nem az IQ bajnokok tábora, és Anya szerintem meg is ölne, ha ezt látná, de hátha valaki hasonlóan érez így az apjával kapcsolatban, vagy ismertek valakit, aki szintén társat keres..

Nem azért, de tényleg elég speciális az ízlése, szóval valamilyen átlagon felüli férfire lenne szükség. Magamra gondolva meg plusz pont, ha van egy tökéletes, helyes, fiatal fia, aki természetesen velünk élne. :b hehe

Viccet félre téve! Kíváncsi vagyok. Ha tudtok valakiről, aki szóba jöhet ne habozzatok. Nagyon szuperül meg tudnám szervezni, hogy véletlen szerű találka legyen.. :D

A névtelen, titkolózó, furcsaságokkal teli embereket offolni fogom.. Amint lesz valami kavarás tiltom az illetőt.. És természetesen először szeretnék utánajárni pontosan, hogy ki is, mi is az az emberke.

Lehet írásból egy butuska, kis p*csának tűnök. De elég rafinált is egyben. Kiszimatolom, ha valaki csak kíváncsiskodásképpen akarja megtudni, hogy ki vagyok, vagy ki az anyukám.. :)

Úgyhogy ajánlom, hogy ne legyél szélhámos vagy szimplán rosszindulatú k*csög.

Rám ne is fend a fogad, mert meglátsz és elhányod magad...így oda lesz a pénz, amit a gyerekrabló gorilláidnak adtál. Költs másra inkább! Spórolni jó!

Jó, full őszinte leszek: ha nem egy értelmiség az illető (nem feltétlenül a foglalkozásra értem), akkor semmi esélye. Ha beképzeltnek is hangzik, de elég értelmes a családunk.. Ne legyen unalmas az illető, vagy humortalan/ savanyú káposzta. Nem hiányzik még egy! :D

És ne legyen egy bepunnyadt öregember. Lehet akár fiatalabb is. De legyen aktív, sportos, fiatalos, mivel anya is az, talán túlságosan is. xd

Na már várom a szidalmazó kommenteket, hogy mit képzelek magamról, meg, hogy inkább tanuljak! Légyszi, ha már sértőn akartok fogalmazni, legyen humoros is egyben! :))

És ennél is jobban várom a kanfelhozatalt. hihi

HOSSZÚTÁVRA, felfogtad?? Alkalmi d*gás nem érdekelt téma! Ne is próbálkozz!

2021. febr. 11. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim válasza:

Sziasztok!

Ugyanitt 45 éves anyuka keres 20 éves fiának egy rendes, normális, okos, szép barátnőt.

Köszi, puszi. 😚

2021. febr. 11. 18:47
 32/90 anonim válasza:
#31 ez de cink🙄
2021. febr. 11. 18:53
 33/90 anonim válasza:

"Tudom, hogy a GYIK nem az IQ bajnokok tábora"

Így igaz! - erre te vagy a bizonyíték.

Te akarod kiválasztani és meginterjúvolni anyád leendő pasiját?

2021. febr. 11. 19:01
 34/90 anonim válasza:

Nekem tetszik a stílusod.

Viszont azt tudnod kell hogy maximum itt rád fognak vadászni a férfiak és nem az anyukádra (mindenki imádja a fiatal lányokat főleg a gyakorin):D

2021. febr. 11. 19:20
 35/90 anonim válasza:
Nem ismerkedem, de egy jó kis anya-lánya sexben benne vagyok. Hehe, hihi, huhu, haha :D
2021. febr. 11. 19:50
 36/90 anonim válasza:
Előző vagyok, persze csak ha jól néztek ki. Hihi
2021. febr. 11. 19:50
 37/90 A kérdező kommentje:
Utolsó kettő! Nah jó! Ez vicces volt 😂
2021. febr. 11. 19:56
 38/90 anonim válasza:

Sex

Nah

...

Aki e szavakat így leírja... :D

2021. febr. 11. 20:08
 39/90 A kérdező kommentje:

Humor

Vicc

...

Ki e szavakat megérti... :D

2021. febr. 11. 20:20
 40/90 anonim válasza:

Szia,ha nem is itt,de segíthetsz bevonzani akit szeretne.Beszélgetéskor csak kérdezz anyukádtól.Sokszor egy jólirányzott kérdés is segíthet neki.Én is próbáltam segíteni anyunak,de ellenkezett mindenre.Aztán elmondta mit szeretne és kívántam,hogy így legyen.Hasonló dolgokon én is törtem a fejem,de végül is összehoztuk.Hetven felett nem is gondolta volna,hogy olyat talál akit szeretne.Bizony,kell az hogy beszéljetek,de csak azt amit ő szeretne.A vonzás törvénye működik hidd el.A stílusod önbizalomra vall és nekem szimpi.Nem vagy "birka" ;) . Csak arra kell gondolni amit szeretnél,de azzal nem bánthatsz senkit és akkor megvalósul.Türelem.Te simán lehetsz 23 éves is,nem értem miért csitriznek.Engem is biztatott a lányom.

Sok szerencsét! 55/N

2021. febr. 11. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!