Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Anyának keresek palit! Ötlet? :D

Anyának keresek palit! Ötlet? :D

Figyelt kérdés

Szóval...az van, hogy Debrecenben élünk. Elváltak a szüleim már egy ideje. És bár már egymáson túl vannak, apának is van új párja. Anyának viszont nincs. Bár ő mindig azt hajtogatja, hogy ő tuti nem regisztrál fel társkeresőre, mert ő azt nagyon bénának tartja és erőltetettnek. Amúgy egyet értek vele, de nekem szent meggyőződésem, hogy egy új szerelemtől újra kivirágozna.

Anyáról annyit, hogy egy végtelenül gyönyörű nő, 48 éves, de nagyon sokan 35-nek nézik. Fiatal, sportos. Annyian próbálkoznak be nála. Engem annyira felkúr, hogy mennyire válogatós.. De ez van.

Egyszerűen bizsereg a női megérzésem, hogy szüksége van valakire.

Tudom, hogy a GYIK nem az IQ bajnokok tábora, és Anya szerintem meg is ölne, ha ezt látná, de hátha valaki hasonlóan érez így az apjával kapcsolatban, vagy ismertek valakit, aki szintén társat keres..

Nem azért, de tényleg elég speciális az ízlése, szóval valamilyen átlagon felüli férfire lenne szükség. Magamra gondolva meg plusz pont, ha van egy tökéletes, helyes, fiatal fia, aki természetesen velünk élne. :b hehe

Viccet félre téve! Kíváncsi vagyok. Ha tudtok valakiről, aki szóba jöhet ne habozzatok. Nagyon szuperül meg tudnám szervezni, hogy véletlen szerű találka legyen.. :D

A névtelen, titkolózó, furcsaságokkal teli embereket offolni fogom.. Amint lesz valami kavarás tiltom az illetőt.. És természetesen először szeretnék utánajárni pontosan, hogy ki is, mi is az az emberke.

Lehet írásból egy butuska, kis p*csának tűnök. De elég rafinált is egyben. Kiszimatolom, ha valaki csak kíváncsiskodásképpen akarja megtudni, hogy ki vagyok, vagy ki az anyukám.. :)

Úgyhogy ajánlom, hogy ne legyél szélhámos vagy szimplán rosszindulatú k*csög.

Rám ne is fend a fogad, mert meglátsz és elhányod magad...így oda lesz a pénz, amit a gyerekrabló gorilláidnak adtál. Költs másra inkább! Spórolni jó!

Jó, full őszinte leszek: ha nem egy értelmiség az illető (nem feltétlenül a foglalkozásra értem), akkor semmi esélye. Ha beképzeltnek is hangzik, de elég értelmes a családunk.. Ne legyen unalmas az illető, vagy humortalan/ savanyú káposzta. Nem hiányzik még egy! :D

És ne legyen egy bepunnyadt öregember. Lehet akár fiatalabb is. De legyen aktív, sportos, fiatalos, mivel anya is az, talán túlságosan is. xd

Na már várom a szidalmazó kommenteket, hogy mit képzelek magamról, meg, hogy inkább tanuljak! Légyszi, ha már sértőn akartok fogalmazni, legyen humoros is egyben! :))

És ennél is jobban várom a kanfelhozatalt. hihi

HOSSZÚTÁVRA, felfogtad?? Alkalmi d*gás nem érdekelt téma! Ne is próbálkozz!

2021. febr. 11. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim válasza:
De sok önbizalma van valakinek😂😂😂😂
2021. febr. 11. 17:30
 22/90 anonim válasza:
Ok. 30 éves vagyok, jól menő vállalkozással, jóképű hosszú hajjal, sportos és éppen szingli. Anyukád talán labdába rúghat. De még az is lehet, hogy te jobban el tudnád csavarni a fejem ilyen dumával..
2021. febr. 11. 17:30
 23/90 anonim válasza:

18/22

És azt ki kérte, hogy gyere ide verni magad? SZ Ö V E G É R T É S

2021. febr. 11. 17:36
 24/90 anonim válasza:
És hol marad a lélek?
2021. febr. 11. 17:38
 25/90 A kérdező kommentje:

Természetesen lehetsz akármilyen jóképű, ha nem vagy jóérzésű, illedelmes stb., akkor az is off. Ilyen ez..

Viszont nem egy tökéletes pasit keresek, hanem egy hiteleset. Nem kell, hogy modell legyen, csak igényes. Szerintem ez nem herétborzoló elvárás. (Sajnálom, de szeretek pikánsan fogalmazni, mert tudom, hogy erre sokan forgatják majd a szemüket. :) )

Nem egy pénzéhes csitri vagyok, aki kell egy pali: gazdag, szép, okos, ügyes. Csak egy olyan ember, akivel kölcsönösen boldoggá tudják tenni egymást a páciensemmel, tehát anyával. :D

A külsőségeket azért említettem, hogy tudassam, igényt tartunk a minőségre. haha Mert lehet itt álszenteskedni, hogy minden csak a belső és annak szépségeiről szól, de ez nem igaz. Nem fog működni a kapcsolat, akármennyire is jó ember valaki, ha nem mozgat meg szexuális vonzalom terén.. :D Ahogy fordítva sem. Egy IQ nulla, érzelmi intelligenciával abszolút nem rendelkező szexisten is offos.

2021. febr. 11. 18:03
 26/90 anonim válasza:
Cseszd meg, én bírom a stílusod xDD
2021. febr. 11. 18:07
 27/90 anonim válasza:
Nagyon keményen retekbe vágod a válaszolókat. Én neked szurkolok, ha valami háború törne itt ki, de túl keménynek tűnsz, hogy veled itt cicózzon valaki.
2021. febr. 11. 18:07
 28/90 anonim válasza:
Jézusom, te hány éves vagy? Ne erőszakold már szerencsétlen anyukád magánéletét, azt mondtad, hogy szép nő, simán lehet, hogy amúgy van valakije, csak éppen ezt nem veled osztja meg. Másrészt pedig, ha anyukád nem is tudja, hogy ezt ide kiírtad, akkor honnan veszed, hogy ő milyen férfit keres? Gondolatolvasó vagy? Bárhogy is nézem, csak egy túlpörgött tizenéves kis csitri vagy, akinek annyira nincs élete, hogy az anyjáéval foglalkozik. Ja, és tényleg ne mutasd meg ezeket neki, mert szerintem nagyon szégyellné magát a lánya miatt. :)
2021. febr. 11. 18:13
 29/90 anonim válasza:
Kérdező,és Te állapítod majd meg az előzetes szemlénél,hogy szexuálisan vonzó-e a pasi? Olyan mintha kicsit összevonnád az igényeidet az anyukádéval. Neked kell megfelelni vagy Neki?
2021. febr. 11. 18:16
 30/90 anonim válasza:
Diplomás vagyok (nyugi, nem gazdag, nem olyan). Gyakorin strandos képem 11-en 9-re, 6-an 10-re, 2-en 8-ra, 2-en 7-re értékelték, 2-en 4-re, 1-1 pedig 2-re és 1-re. Tehát 24% szerint tízes, 44% szerint 9, 88% pedig 7-8 vagyok. Így: 9-10 17 szerint (68%), 7-10 21 ember szerint vagyok (84%) testalkatra. A nagyon alacsony pontokat talán nem is annyira kell komolyan venni (4 személy). Szóban is jónak értékeltek. Amint látod, helyesen is írok és elég kedves is vagyok (a diplomával emberekkel foglalkozom). 27 vagyok, neked mutatkoztam be, apuka nincs a csomagban, sajnos.
2021. febr. 11. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!