Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Anyának keresek palit! Ötlet? :D

Anyának keresek palit! Ötlet? :D

Figyelt kérdés

Szóval...az van, hogy Debrecenben élünk. Elváltak a szüleim már egy ideje. És bár már egymáson túl vannak, apának is van új párja. Anyának viszont nincs. Bár ő mindig azt hajtogatja, hogy ő tuti nem regisztrál fel társkeresőre, mert ő azt nagyon bénának tartja és erőltetettnek. Amúgy egyet értek vele, de nekem szent meggyőződésem, hogy egy új szerelemtől újra kivirágozna.

Anyáról annyit, hogy egy végtelenül gyönyörű nő, 48 éves, de nagyon sokan 35-nek nézik. Fiatal, sportos. Annyian próbálkoznak be nála. Engem annyira felkúr, hogy mennyire válogatós.. De ez van.

Egyszerűen bizsereg a női megérzésem, hogy szüksége van valakire.

Tudom, hogy a GYIK nem az IQ bajnokok tábora, és Anya szerintem meg is ölne, ha ezt látná, de hátha valaki hasonlóan érez így az apjával kapcsolatban, vagy ismertek valakit, aki szintén társat keres..

Nem azért, de tényleg elég speciális az ízlése, szóval valamilyen átlagon felüli férfire lenne szükség. Magamra gondolva meg plusz pont, ha van egy tökéletes, helyes, fiatal fia, aki természetesen velünk élne. :b hehe

Viccet félre téve! Kíváncsi vagyok. Ha tudtok valakiről, aki szóba jöhet ne habozzatok. Nagyon szuperül meg tudnám szervezni, hogy véletlen szerű találka legyen.. :D

A névtelen, titkolózó, furcsaságokkal teli embereket offolni fogom.. Amint lesz valami kavarás tiltom az illetőt.. És természetesen először szeretnék utánajárni pontosan, hogy ki is, mi is az az emberke.

Lehet írásból egy butuska, kis p*csának tűnök. De elég rafinált is egyben. Kiszimatolom, ha valaki csak kíváncsiskodásképpen akarja megtudni, hogy ki vagyok, vagy ki az anyukám.. :)

Úgyhogy ajánlom, hogy ne legyél szélhámos vagy szimplán rosszindulatú k*csög.

Rám ne is fend a fogad, mert meglátsz és elhányod magad...így oda lesz a pénz, amit a gyerekrabló gorilláidnak adtál. Költs másra inkább! Spórolni jó!

Jó, full őszinte leszek: ha nem egy értelmiség az illető (nem feltétlenül a foglalkozásra értem), akkor semmi esélye. Ha beképzeltnek is hangzik, de elég értelmes a családunk.. Ne legyen unalmas az illető, vagy humortalan/ savanyú káposzta. Nem hiányzik még egy! :D

És ne legyen egy bepunnyadt öregember. Lehet akár fiatalabb is. De legyen aktív, sportos, fiatalos, mivel anya is az, talán túlságosan is. xd

Na már várom a szidalmazó kommenteket, hogy mit képzelek magamról, meg, hogy inkább tanuljak! Légyszi, ha már sértőn akartok fogalmazni, legyen humoros is egyben! :))

És ennél is jobban várom a kanfelhozatalt. hihi

HOSSZÚTÁVRA, felfogtad?? Alkalmi d*gás nem érdekelt téma! Ne is próbálkozz!

2021. febr. 11. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/90 anonim válasza:

Ez kemény xD

Hát, én elég fiatal vagyok, én anyukám is kb ennyi idős, de szívesen megnézném az anyukádat, aztán elvenném a lányát, ahogy a mondás tartja 🙄

2021. febr. 11. 14:50
 2/90 anonim válasza:
Annyira felkúr? Bocs, de itt abbahagytam az olvasást, nem kéne olyan nő akinek ilyen kis fruska lánya van.
2021. febr. 11. 14:53
 3/90 anonim válasza:
Szerintem ne avatkozz be anyukád életébe. Felnőtt nő, a leírásod alapján szép is, ha pasit akar, majd fog magának egyet.
2021. febr. 11. 14:56
 4/90 anonim válasza:
nagyon cukker vagy, elfogadnálak lányomnak, én is 48 vagyok:) az a helyzet, hogy hiába szeretnéd a nagy frigyet összehozni, bizony bizony anyudnak egy kiadós dugásra lenne szüksége, hogy felfedezze magában az elfojtott szexualitást... mert a szex minősége az egyik legfontosabb egy normális párkapcsolatban és bátran merem állítani, hogy K*RVÁRA SZAR A FELHOZATAL ezen a téren a pasikból! A legtöbbjüknek alig áll a zászló, ha igen, akkor is kevéske... Ha össze is jönne valakivel, kevés esély lenne rá, hogy minden klappoljon... szóval fel a fejjel, mert eléggé reménytelen a dolog...
2021. febr. 11. 14:58
 5/90 anonim válasza:

Lehet van neki valakije, csak nem akarja bemutatni az eszelős gyerekének, mert még megijedne szerencsétlen fószer.

Majd ha elköltözöl már könnyebb lesz neki

2021. febr. 11. 15:32
 6/90 anonim válasza:

Ne haragudj nőként írom, hogy picit erős volt a stílusod.

- Anyud magánéletéhez mi közöd?

- Picit erős stílust támadásnak vettem mire fel? Nem is bántottalak.

2021. febr. 11. 16:31
 7/90 anonim válasza:
Dárdai Pali. Van egy helyes fia is, ő meg a Palkó. A Dárdai Palkó. Tele lesztek palival.
2021. febr. 11. 16:50
 8/90 A kérdező kommentje:

Nem fogok senkinek sem képet küldeni róla. :D

Személyes tali után, hosszas ellenőrzés után fogok bármit is kiadni róla.

Amúgy annyira vicces, hogy sokan itt ugatnak, hogy én milyen vagyok, de ők azok, akik fél oldalból megítélnek egyből valakit, és eldöntik, hogy egy fruska vagyok. Ha neked erős, akkor lapozz el. De neked most nőként mi közöd ehhez? Meg, hogy én mibe avatkozok bele meg mibe nem.. Nem kértem ki egyikőtök véleményét sem erről. És felesleges írogatnotok, mert nem hat meg egyáltalán. 😁

De csináljátok csak! hehe

Vicces, hogy idegenként ennyit idegeskedtek egy másik ember életén, akit ráadásul nem is ismertek. 😂 El tudom képzelni, hogy mennyire vagytok megelégedve magatokkal..

2021. febr. 11. 16:50
 9/90 anonim válasza:

Fú lányom... Neked fixen nincs pasid, vagy ha van akkor már tuti kikészült 😅

Az egyesnek meg üzenem, hogy jól gondolja ezt meg 😅😅

2021. febr. 11. 16:53
 10/90 anonim válasza:
Ha anyukádat körbezsongják a pasik és nem talál,akkor nem is akar párkapcsolatot. Hasonló korú anyuka vagyok,nem a gyerekem keresett pasit nekem,nem is avatkozott a magánéletembe a jó kapcsolatunk ellenére sem. Engem is körbezsongtak a pasik,nem is akartam igazán kapcsolatot,mégis rámtalált. Hagyd meg a döntést anyukádnak. Ha okos,csinos nő majd rendezi Ő a saját sorsát. Vagy már rendezte...
2021. febr. 11. 16:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!