Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek mi lehet a problém...

Hogyisvanez2.0 kérdése:

Szerintetek mi lehet a probléma? (F/26, társkeresés, kép)

Figyelt kérdés

Szóval, 26 éves Nyíregyházi srác vagyok. Már elég hosszú ideje szingli, sajnos.

Az elmúlt 10 évben igazság szerint nem sokszor fordult elő, hogy nem volt barátnőm, általában hosszú, komoly kapcsolataim voltak, (volt 6 évig tartó, volt másfél éves). Szóval alapvetően nem vagyok az a reménytelen típus.

Ismeroseim humoros embernek mondanak, céltudatos vagyok, a legtöbb korombelivel ellentétben teljesen önálló életet élek egészen 18 éves korom óta (tehát nem ez a mamahotel típus).

De az utóbbi évek egyszerűen elszaladtak, úgy, hogy semmi komoly kapcsolat nem jött össze. Kezdek kételkedni képességeimben. :D

Alapvetően csendes típus vagyok, de adott esetben tudok elég sokat beszélni/mesélni. Romantikusnak gondolom magam, pasi létemre elég érzékeny típus vagyok, ennek a jó és rossz oldalát is beleértve.

Káros szenvedélyeim nincsenek, (ergo nem iszom nem dohányzom nem vagyok szerencsejátékos stb)

Szóval nem igazán értem mi a gond..

Szerintetek?

Főleg lányok válasza érdekelne, mire vágyik a nő?

Korotokat légyszi írjatok!

(Ja és a "csak a pénz kell nekik" válasz nem kell, mert én olyan nőt keresek, akinek nem elsődleges cél az anyagi háttér biztosítása egy pasi által! Nem vagyok se szegény se gazdag, bízom benne, hogy nem ezen múlik)

2021. febr. 7. 16:36
 1/9 A kérdező kommentje:

Jaj igen, nem küldözgetek mindenkinek lépett!

Korrekt válasz után, ha úgy gondolod még egy kép alapján is mondanál véleményt, akkor küldök!!

2021. febr. 7. 16:41
 2/9 anonim válasza:

Ne szarozz, tedd ki ide az arcod! Biztosan lesz lány aki beléd zúg ennyi alapján.

Amúgy meg ennyi évesen kb. falnod kéne a nőket, ekkor nem lenne veled semmi gond. Így hogy így keseregsz... csak a saját esélyeidet rontod.

2021. febr. 7. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Ez egy kérdés amelyre építő jellegű kommenteket várok, nem azt hogy belém zúgjon valaki, ha csak ennyi lennék amit itt leírtam, akkor nem lenne kérdés, hogy miért vagyok egyedül ;)

Ez csak egy rövid tömör kérdés ;)

2021. febr. 7. 16:49
 4/9 anonim válasza:

Na az a baj,hogy inkább lányos vagy.

Keveset beszélsz,meg romantikus dolgokat csinálsz.

A csajok 90%-a a tökös,belevaló pasast akar.

2021. febr. 7. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez a kettő nem üti egymást szerintem, otthon a négy fal között valóban romantikus típusnak tartom magam, de ettől függetlenül férfiasabbnak érzem magam mint a legtöbb korombelivel srác. De ez megítélés kérdése
2021. febr. 7. 18:09
 6/9 anonim válasza:

Hát én meg szeretnék egy ilyen férfit, csak az a baj a legtöbb ezeket elmondja magától és a végén megsem úgy viselkedik amilyennek mondta magát. Egyébként én szívesen megnézném rólad azt a képet.

26/L

2021. febr. 7. 18:37
 7/9 anonim válasza:

Hát, annyira nincs veled baj. Legyél egy picit jobban férfiasabb. Legyél romantikus, de ne vidd túlzásba. És ha tényleg ennyire érzékeny vagy, akkor dolgozz egy picit rajta, hogy ne legyél ennyire érzékeny. Én is csendesebb típus vagyok, de ha ismerkedésről van szó akkor beszélek, akár miről, ha olyan a partner. Légy egy kicsit beszédesebb, legalább is próbáld meg, de ez nem mindig akadály.

Nőként, kevésbé érzékeny és romantikus férfit keresek. Nem azt mondom, hogy ne legyen romantikus, meg érzékeny, csak azt hogy ne csöpögjön a nyáltól.

22

2021. febr. 7. 19:54
 8/9 A kérdező kommentje:

A nyálas meg a romantikus nem ugyan az szerintem.

Na mindegy :D

Nem erre a világra való vagyok :D

2021. febr. 7. 20:29
 9/9 anonim válasza:

Azt tapasztaltam, hogy a nők jobban megengedik magunknak a válogatást, a saját 'körüktől' feljebb kezdenek keresgélni. Amivel nem is lenne probléma, de így az átlagosabb, kedves, rendes srácok sokszor kiesnek ebből a körből, mennek az elérhetetlen után.

A leírtak alapján ezt tudom elképzelni, de persze ennyi alapján (és lehet még több infó tudatában sem) nem tudok jó építő jellegűt írni neked.

Remélem, hogy megoldódik a problémád, a legjobbakat kívánom neked ezügyben :)

20l

2021. febr. 8. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!