Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kell érteni?

Figyelt kérdés

A jelenlegi helyzet miatt mobilappos társkereső formára váltottam (Tinder és társai) és az elmúlt időszakban (november, december) 3 randi is összejött innen, és habár mindhárom randi az én szempontomból jól alakult (a másik félnél se láttam kellemetlenséget), mindhárom esetben a probléma a személyiségemmel volt, hogy "nem vagyok elég férfias, meg nem lépek fel elég férfiasan". Ilyenkor a lányok milyen személyiségbeli tulajdonságokra gondolhattak? Pusztán csak fejlődés szempontjából érdekel, hogy javítani tudjam ezt a "hibámat". Amikor utólag rákérdeztem mindegyiküknél arra, hogy ezt mire értik, egyikőjük se tudta vagy akarta megfogalmazni, így meg azért nehéz fejlődni. Minden sikertelen randi után rá szoktam kérdezni, hogy mit rontottam el, meg min ment el a dolog, hogy a következő esetre javíthassam a hibámat. A külsőmmel nincs gond, azt sose hozták fel negatívumnak, minden esetben a személyiséget. Nem szoktam semmi irrelevánsat állítani netes beszélgetésben sem, nem árulok zsákbamacskát.

Annyi, hogy nagyon izgulós típus vagyok és a randik elején kicsit izgultam és remegtem, de hamar feloldódok, kb 5-10 perc alatt. Nemtudom ez lehetett-e a baj. Meg nem vagyok annyira nyomulós, az első randikon általában kellemesen elbeszélgetek mindenről, kifejtem a véleményemet és érdeklődő vagyok. Igazából teljesen értelmetlenül állok a dolog mögött, én kellemesen éreztem magam mindhárom esetben és a másik nemnél sem vettem észre, hogy annyira nem élvezték volna a társaságomat és mindíg utólag órákkal később vallották be ezt nekem, nem ott személyesen, ott simán megbeszéltük a következő randit. Nem vágom hanyatt annyira magam az esettől, mivel bőven válogathatok még itt interneten is a lányok között, szóval biztos lesz még sok alkalom, de negyedjére nem akarom megkapni, hogy nem vagyok elég férfias, ígyis már rendesen rombolta az önértékelésemet :D

Vagy csak pont szerencsétlenségmre olyan lányokat fogtam ki?

24/F

2021. jan. 1. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az lehet, hogy a képed alapján mást képzelnek el rólad a lányok. Ha átlagos, vagy átlagosnál kicsit jobb a külsőd, ez fogja meg a lányokat első körben benned. Aztán a személyes találkozás alkalmával kiderül, hogy nem olyan vagy mint amilyennek el képzeltek. Esetleg egy következő randin kérdezz majd rá a lánynál, hogy ilyennek képzelt, és akkor rögtön meg tudjátok beszélni élőben ha van vmi gond, nem napokkal később fogja lemondani a következő randit.

Én például szeretem ha egy fiú határozott, tudja hogy mit akar, és udvarias, intelligens módon ezt tudja közölni is. És ha mindehhez még humorérzéke is van, akkor a külső szinte másodlagos.

2021. jan. 1. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy mi nem látunk, hallunk téged, nem tudjuk megmondani hogy pontosan mi a baj.

Sok férfit ismerek, akik picit nőiesebben beszélnek, akár ez is lehet. Vagy az hogy élőben a kisugárzásod bizonytalan, nem tudom. Én ha látnálak személyesen akkor szívesen kifejteném hogy hogyan látlak, mi a véleményem, de sokan nem teszik, nem akarnak megbántani.

Nincs olyan barátod aki tudna ebben segíteni? Ők azért jobban ismernek mint mi...

2021. jan. 1. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem arról, hogy valaki nem férfias a gesztusok, a lánnyal való viselkedés, "macsóság", határozottság és az "uniszexiség" jut eszembe.

A férfias gesztusok tudat alattiak, amiket nem tudok megfogalmazni, de érzem, hogy nem férfias a benyomás.

A lánnyal való viselkedés alatt az illemet értem. Pl. Nem nyitja ki neki az ajtót, nem érezteti azt, hogy Ő nő és úgy is bánsz vele.

A macsóságot megint nem tudom megfogalmazni. Nyilván nem arra gondolok, hogy Te legyél a kigyúrt kan, aki bárkit megkaphat, de éreztesd vele (normális kereteken belül), hogy vágysz rá. Vagyis ne támadd le, de dicsérd meg valami személyesebbel (amit nem vesz tolakodásnak).

Határozottság alatt azt értem, hogy tudod mit akarsz, DE ha valami nem az elképzelések szerint alakul akkor is a kezedben tudod tartani az irányítást.

Az uniszexiség alatt pedig azt értem, hogy nem tisztázottak a szerepek. A nő legyen a Te szemedben Nő, a saját szemében is érezze azt, hogy ő a nő a kapcsolatban (randin) és fordítva a férfi szereppel is ez a helyzet.

Látatlanba csak ennyit tudok írni.

2021. jan. 1. 13:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, igazán építő jellegű észrevételek voltak. Ki fogom majd kérni néhány közeli ismerősöm véleményét a kisugárzásomról. Az első 2 randi viszonylag szóra sem érdemes, mert azokat amugy se folytattam volna, de a 3. az maga volt az abszurdum. A hangomról nem tudok nyiltakozni, nem tudom mi az elfogadott :D De arra nem szokott panasz jönni, meg gondolom azt leírták volna. Az illemmel nem volt probléma, nagyon illedelmes tudok lenni, de a "macsóság" "határozottság" és az "uniszex" dologok érdekesek. Bókból nem adtam eleget, ez szerintem hiba lehetett, de kis ajándékot vittem. A határozottságnál féremehetett a dolog, ugyanis a jelen körülmények között, nagyon abszurd volt az egész randihelyzet és stílus, mely során több nem várt esemény is bekövetkezett, amit valószínűleg nem tudtam megfelelően kezelni. Az uniszexségnél pedig a lány sokkal többet kezdeményezett fizikai kontaktust, értintés, amit én hirtelen nem tudtam mire venni, mert ilyennel még nem találkoztam (kar és vállsimogatás, többször is).

Köszönöm a segítséget, valamennyire így emlékezetből sikerült rekonstruáli a lehetséges hibákat :D

Igyekszem legközelebb nem elkövetni őket.

2021. jan. 1. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

"a lány sokkal többet kezdeményezett fizikai kontaktust, értintés, amit én hirtelen nem tudtam mire venni, mert ilyennel még nem találkoztam (kar és vállsimogatás, többször is)."

Tehát helyetted a lánynak kellett kezdeményezni, és még azzal sem tudtál mit kezdeni. Elkaptad a kezed, vagy ellöketed az övét?:D

"több nem várt esemény is bekövetkezett"

Milyen nem várt események?

2021. jan. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!