Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy kell érteni ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy kell érteni ?

Figyelt kérdés

Na szóval .. A szüleim által megismertem egy 37 éves férfit, van felesége de már nem olyan jo a kapcsolatuk ( válás szélén vannak ) . Nyáron találkoztunk a szülinapi bulimon, és hát sokat beszélgettünk, dicsérgetett stb . Aztán az este után írt nekem messengeren hogy örült hogy megismert mert nagyon kedves lány vagyok . Jól el lehet vele beszélgetni, van közös hobbink is . Aztán tegnap írt nekem üzenetet hogy nagyon szívesen lenne még velem , meg hogy találkozhatnánk.

16 éves lány vagyok

2020. okt. 25. 12:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Úgy kell érteni. Ha belemész a dologba és nem mondasz nemet semmire, akkor baszás lesz a vége. Ami önmagában nem baj, csak nehogy kiderüljön és utána te (is) legyél mindenért hibáztatva, hogy elcsábítottad meg veled csalja az asszonyt. Nem kell igaznak lennie, a pletykában úgysem ez számít.
2020. okt. 25. 13:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Ennyire tetszenének neki a fiatal csajok? 😅
2020. okt. 25. 13:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek tetszenek a fiatal lányok. Könnyen kaphatók, el lehet őket szédíteni néhány jó szóval, imponáló nekik egy érett férfi közeledése, és jobb esetben nem ment még rajtuk keresztül a focicsapat, úgyhogy friss és hamvas élményt biztosítanak.

Nem hiszem hogy szükséged van arra, hogy egy harmadik fél állapítsa meg, hogy finoman nyomul rád, ez egyértelmű. Az elején még kétértelműen, hogy ha nem mész bele akkor gond nélkül ki lehessen hátrálni a dologból.

2020. okt. 25. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Mint minden férfinek.
2020. okt. 25. 13:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar kurni, csak ennyi. Megis mi kozos lehet egy 16 eves kislanyban meg egy majd 40 eves ferfiban? Semmi.
2020. okt. 25. 13:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak neki tetszenek a fiatal csajok, hanem minden pasinak... Csak vannak, akik lépni is mernek annak érdekében, hogy megkapják őket. :D Milyen közös hobbitok van?
2020. okt. 27. 13:40
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát az egyik a sport a másik csak érdeklődés a zene 😊

Én ugye 16 éves vagyok de nem vagyok divatos és nem vagyok egy fulloss vékony. ...Ezért nem értem .. húsis vagyok mindenhol szinte 😂

2020. okt. 27. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
A husis csajokon van mit fogni. :P Milyen zenét szeretsz?
2020. okt. 27. 13:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi 😊 rock,metál 😊
2020. okt. 27. 15:04
 10/13 anonim ***** válasza:
30%
Hmm akkor bennünk is van közös. :D Van esetleg kedvenced?
2020. okt. 27. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.