Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy kell érteni ?
Na szóval .. A szüleim által megismertem egy 37 éves férfit, van felesége de már nem olyan jo a kapcsolatuk ( válás szélén vannak ) . Nyáron találkoztunk a szülinapi bulimon, és hát sokat beszélgettünk, dicsérgetett stb . Aztán az este után írt nekem messengeren hogy örült hogy megismert mert nagyon kedves lány vagyok . Jól el lehet vele beszélgetni, van közös hobbink is . Aztán tegnap írt nekem üzenetet hogy nagyon szívesen lenne még velem , meg hogy találkozhatnánk.
16 éves lány vagyok
Mindenkinek tetszenek a fiatal lányok. Könnyen kaphatók, el lehet őket szédíteni néhány jó szóval, imponáló nekik egy érett férfi közeledése, és jobb esetben nem ment még rajtuk keresztül a focicsapat, úgyhogy friss és hamvas élményt biztosítanak.
Nem hiszem hogy szükséged van arra, hogy egy harmadik fél állapítsa meg, hogy finoman nyomul rád, ez egyértelmű. Az elején még kétértelműen, hogy ha nem mész bele akkor gond nélkül ki lehessen hátrálni a dologból.
Hát az egyik a sport a másik csak érdeklődés a zene 😊
Én ugye 16 éves vagyok de nem vagyok divatos és nem vagyok egy fulloss vékony. ...Ezért nem értem .. húsis vagyok mindenhol szinte 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!