Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt 20 év feletti Nők,...

Vannak itt 20 év feletti Nők, akik komoly kapcsolatot keresnek azonos nemű egyénekkel?

Figyelt kérdés

2021. febr. 4. 20:36
 1/5 anonim válasza:

Szerintem akadnak, sőt nagyobb eséllyel, még a mi korosztályunknak volt menő anno a gyk, amikor pörgött, bár nemtudom, hogy a napokban mi a helyzet, most néztem fel hosszú idő után.

Én kifejezetten nemtudok keresni, mert nemhiszem, hogy úgy érem el, az ilyesmi céljaimat, de nyitott vagyok majdnem mindenre. 21/L,L

2021. febr. 4. 21:10
 2/5 anonim válasza:
Én 19 vagyok illetve csak kalandot keresek jelenleg, de később bármi lehet belőle... 19/bi/l
2021. febr. 4. 21:39
 3/5 anonim válasza:
es 40 felett?
2021. febr. 4. 21:52
 4/5 anonim válasza:
csak komoly kapcsolat érdekelne, ha valaki nyitott lenne erre, de sajnos nem találom az illetőt.. 27l
2021. febr. 8. 18:32
 5/5 anonim válasza:

Nálam más szóba sem jöhet nem akarok kalandokat. De sajnos azt veszem észre, hogy nehéz tálalni olyat, aki szinten hasonlóan gondolkodik, mindig inkább azt fogom ki, aki komoly kapcsolatot nem akar sose...

25L

2021. febr. 11. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!