Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Létesítenél így vele komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létesítenél így vele komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Még csak ismerkedő fázisban vagyunk, de így az elején elmondta, hogy biszex, viszont komoly kapcsolatot csak másik nővel tudna elképzelni, viszont szereti magát néha férfiakkal is lerendeztetni.. szóval ez az egy kikötése van amiből nem enged.

Felőle ott lehetek és masztizhatok, vagy akár hármas is, de ezek engem nem vonzanak, és nem is szívesen nézném végig ahogy megdugják a párom.

Ezt leszámítva minden tökéletes lenne.

2020. aug. 1. 17:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
59%
Igen,ha szerelmes vagyok.
2020. aug. 1. 17:43
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Alapjában véve ezzel semmi gond.

Kérdés az hogy mennyire óvatos. Mert ha random pasikkal rendezteti le magát. Az akkor rádnézve a fertőzések,nemi betegségek paradicsoma lesz.

2020. aug. 1. 17:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez abszolút nem fér bele. A monogámia híve vagyok.
2020. aug. 1. 17:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Részemről ez így kicsit sok volna,nem szeretek/nék osztozkodni,főleg nem egy pasival.

Viszont Ha neked ez belefér,akkor semmi gond.

2020. aug. 1. 17:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Egy szexpartnere van évek óta.
2020. aug. 1. 18:00
 6/17 anonim ***** válasza:
41%

Miért is lettem lepontozva csak azért,mert megírtam,hogy én így is belemennék egy kapcsolatba egy nővel,ha szerelmes vagyok belé?!

Nevetségesek vagytok. :D

7/17 anonim ***** válasza:
57%

Így pláne belemennék.

Első voltam.

8/17 A kérdező kommentje:
A hármasban is?
2020. aug. 1. 18:04
 9/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik lenne a jobb. Részese lenni valamilyen formában a hármasnak, vagy várni otthon míg hazaér a dugásból. Sehogy se jó.
2020. aug. 1. 18:06
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Inkább nézném őket,és magamhoz nyúlnék közben (vagy segédeszközöket használnék).
2020. aug. 1. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!