Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Létesítenél így vele komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létesítenél így vele komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Még csak ismerkedő fázisban vagyunk, de így az elején elmondta, hogy biszex, viszont komoly kapcsolatot csak másik nővel tudna elképzelni, viszont szereti magát néha férfiakkal is lerendeztetni.. szóval ez az egy kikötése van amiből nem enged.

Felőle ott lehetek és masztizhatok, vagy akár hármas is, de ezek engem nem vonzanak, és nem is szívesen nézném végig ahogy megdugják a párom.

Ezt leszámítva minden tökéletes lenne.

2020. aug. 1. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nyald ki amit beleélvez a csávó........blöáe

Elég szomorú, hogy a 2 személyes párkapcsolatok már divatjamúltak. Egyébként a biszexeket a leszbikusok pont ezek miatt a sztereotípiák miatt nem kedvelik.

2020. aug. 1. 18:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Magyarra lefordítva járnál-e olyannal aki előre megmondja, hogy félre fog lépni (az most másodlagos hogy a saját vagy ellenkező neművel). Hát döntsd el, hogy te szeretnél-e nyitott kapcsolatot. Ha téged utóbbi nem zavar, akkor járj vele, ha viszont már előre tudod hogy zavar akkor meg ne, mert folyamatosan feszítene a dolog és konfliktusokat okozna.
2020. aug. 1. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem... Attól hogy biszex, még lehetne hűyéges
2020. aug. 2. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatot nem létesítenék vele. De ha beked ez belefér, akkor hajrá!
2020. aug. 3. 07:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, biztos hogy nem. Én vagyok biszex a párom leszbikus ha látnám hogy bárki bármit csinál vele szerintem ordítanék. Nemhogy maszturbálni nem tudnék rá de az ideg rázna. Lehet felcsatolhatóst is bevetni ha csak a behatolás hiányzik neki, de nehogymár beengedjek egy harmadik felet főleg ne hapsit .... lehet elvakít a szerelem de ha eddig nem voltál a nyitott kapcsolatok híve ez rohadtul fájni fog neked
2020. aug. 3. 11:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írtad "sehogyse jó" hiába mész ebbe bele ha neked már az elején fenntartásaid vannak és nem tetszik a gondolat nem lesz jobb később sem. Nyilván ez nem olyan szintű dolog mintha otthagyná a földön a zoknit, téged ez tlzavar, de amúgy minden klappol szóval inkább hozzászoksz. Engem maga a gondolat izgat, hogy a páromat más is kényezteti, de a valóságban egy ilyen szituációban nem biztos, hogy jól érezném magam, vagy hogy el tudnám viselni a gondolatot, hogy a párom mással szexel. Ezzel nincs is baj, mások az igényeitek ennyi. Hiába tökéletes minden más ebből te biztos hogy nem jössz ki jól és a kapcsolat sem lesz tartós ha belevágsz. Én a helyedben nem tenném.
2020. aug. 4. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Van felcsatolhatós is amit írtak, ha annyira fa.sz hiánya lenne, szerintem lehet kapni egész élethűket.

Egy pozitív van,hogy őszintén elmondta.

Én is biszex vagyok,de ha valakivel kapcsolatban lennék,nem bírnék másra nézni,mert elvileg őt szeretem vagy mi a szösz?! :D

Nekem ez no komment. Ha valaki ennyire élni akar szexuálisan akkor ne létesítsen párkapcsolatot,mert nem neki való.

Viszont azzal is vigyázni kell ha valakinek évek óta egy szexpartnere van. Bármikor átfordulhat többe mint szexpartnerség.

Mivel őt régebb óta ismeri,valószínű te leszel lepattintva.

Én megpróbálnám megbeszélni vele,hogy neked ez nem fér bele kész.

2020. aug. 5. 21:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!