Létezik olyan 30-50 év közötti, komolyan gondolkodó és magányos nő az ország középső vagy keleti részében, aki hajlandó ismerkedni egy még házasságban élő, de magányos férfival?
Tudom, hogy nem ideális a helyzet, de ilyen helyzetben lévő emberek is vannak.
39 éves férfi vagyok.
Van egy házasság, amelyben jelenleg még benne vagyok.
Van egy ok, amely miatt eddig még nem váltam el és ezt csak akkor tudom megtenni, ha egy olyan szerető társra találok, akivel meg lehet kezdeni egy közös új utat.
Megbízhatónak és becsületesnek tartom magam … viszont még nem találtam olyan hölgyre, aki hajlandó lenne ismerkedni velem, mert még házas vagyok.
Ördögi kör.
Szeretnék kilépni ebből.
Szeretnék társra találni.
8. hozzászóló:
Ezért is írtam, hogy van ok, amiért még tart a házasság.
Ha akad egy hölgy, akinek ennek ellenére van kedve megismerni, akkor neki az első e-mailben megírom ezt az okot.
Az összes nős pasi ezt mondja aki szeretőt akar.
Ha azzak kezdedz hogy lakast kell biztosítani neked az elég kiábrándító.
13-as:
- Nem hirdettem, kérdést tettem fel. Beszélgetést kezdeményeztem a témában.
- Hajlandó vagyok válni, de társat szeretnék hozzá, a jövőhöz. Egy olyan embert, aki talán éppen hasonló helyzetben van vagy volt nemrég, egymást segítve. Nincs ebben semmi sumákolás, de aki mindenáron ezt akarja belelátni, az őszintén szólva nem érdekel.
14-es:
Nem szeretőt akarok, hanem társat a jövőhöz. Nem érdekel a lakás. Ha azt mondja valaki, hogy úgy ismerkedik, hogy egy évig semmi szex, aláírom. Ennyi.
Aztán majd a nyakán lakva ismerkedsz tovább másokkal, mert nem felel meg minden elvárásodnak.
Úgy ismerkedjen veled bárki, hogy zsákbamacskát árulsz? Semmit se írsz le őszintén. Mondjuk kezdheted azzal, hogy miért nem tudsz addig válni, amíg nincs pótlék? Nem tudod kezelni a mosógépet? A fizud 50%-a ugrik, a maradék éhen halni elég? Nincs hova költözni?
Azt tudjuk, hogy külsőre nem vagy egy főnyeremény, ha itt hirdeted magad.
17-es:
Te vagy messze az eddigi legellenszenvesebb hozzászóló. 😄
1.) Látszik, hogy csak azért szóltál hozzá, hogy valamit írj, még ha hülyeség is. Feltűnési viszketegség?
2.) Ha már írsz, akkor gondolkodj, hogy van-e értelme. Mert ennek nem volt.
Mivel én vagyok a kérdező, így tudom.
3.) Mint otthon ülő, unatkozó billentyűhuszárt, el kell keserítenem téged: egyáltalán nem talált célt a válaszod, mert nem tudsz rólam semmit, nem tudod felfogni a kérdés alapját és így nyilván nem is érdekel a válaszod. 😄
KOMOLYAN GONDOLKODÓ nő,aki hajlandó ismerkedni egy még házasságban élő férfival?
Érzed az ellentmondást?
"Pályakezdőt keresünk,min. 3 év gyakorlattal./Tapasztalt prostit keresek,aki még szűz./Hájfejű,mamahoteles,munkanélküli incel szarzsák vagyok,de nekem szép barátnő kell,anélkül,hogy tennék érte."
A párkapcsolat nem munkahely,hogy nem mondasz fel addig,amíg nincs új állásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!