Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ítélnek el a lányok...

Mking2000 kérdése:

Miért ítélnek el a lányok mostanság?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok,akinek 18 év alatt egy kapcsolata se volt,meg soha se volt még lánybarátja se.

Mostanába azt veszem észre hogy ennyi idősen már mindenkinek volt/van kapcsolata meg minimum van egy lánybarátja.Nem akarom megsérteni a lányokat de engem állandóan elítélően néznek rám.Például kb minden lány flegma velem,nem szól hozzám,rám se néz stb...Egyébként meg sok haverom van ahol olyan helyekre megyünk gyakran ahol vannak lányok (most pont a járvány miatt éppen nem).De kb csak egy „szia”-t köszönnek és kész,nem merek velük beszélgetni,mivel nagyon sok kudarcom volt már a csajozással és semmi siker,ezért már teljesen bizalmatlan vagyok ennek terén.Próbáltam már digitálisan is (Tinder),de ott meg az a baj hogy aki ideál az nagyon messze lakik meg ki tudja hogy most kivel kavar,kie van,ja meg persze úgy zárul a beszélgetés hogy írok neki,kérdezek és csak úgy nem válaszol,aztán otthagy.Tudom nem a külső számít és nem akarok vele kérkedni de én egy elegáns stílusú,gondolkozású,egyáltalán nem szegény,sportoló (MMA-s),nagyon odafigyelek magamra (full ápolt) vagyok.Ezt amugy nem hiszem el hogy ez nem tetszik a lányoknak,bezzeg a focistákra fuckboykra meg hevesen ver a szívük,bezzeg ilyen normálisokra meg nem.Kezdem mostanába egyre fontosabbnak érezni hogy legyen egy barátnőm mert ahogy egyre idősebb vagyok,egyre magányosabban érzem magamat barátnő nélkül.Amugy már én megelégszek egy lánybaráttal is akiben nagyon megbízok.Miért van ez hogy folyton a kudarc van?

2021. jan. 31. 09:59
 1/10 anonim válasza:

Szerintem ezt próbáld meg egyrészről elengedni. Majd jön az a lány, ha nem számítasz rá és nem görcsölsz rá. Ha sportolsz, akkor az egyesületnél nincsenek lányok? Amúgy az, hogy valaki messze van az még semmit nem jelent. Mi párommal Tinderen ismerkedtünk meg és van köztünk 120km (egyenlőre).

Szerintem sokkal becsületre méltóbb fiú vagy, hogy nem volt még 15 csajod, akik csak a dugásra kellettek neked :) Várj addig, amíg kell egy normális lányra. Hidd el, ő majd meg fog becsülni :D

2021. jan. 31. 10:13
 2/10 anonim válasza:

"Tudom nem a külső számít és nem akarok vele kérkedni de én egy elegáns stílusú,gondolkozású,egyáltalán nem szegény,sportoló (MMA-s),nagyon odafigyelek magamra (full ápolt) vagyok."

Attól mert elegáns vagy meg ápolt, még lehetsz olyan ronda, hogy a Napra lehet nézni, de rád nem. És most finoman fogalmaztam.

Ettől elvonatkoztatva, egyáltalán nem ciki, hogy 18 évesen nem volt még csajod, rengeteg jó embert és helyes srácot ismerek, aki 20 éves kora után nőzött csak be.

2021. jan. 31. 10:37
 3/10 anonim válasza:

Nincs önbizalmad, nem vagy megelégedve magadtól, csak azért akarsz barátnőt magadnak hogy legyen valaki aki néha megerősít téged

Mert mivan ha a csajnak vannak fiú barátai és néha velük lóg? azt hinnéd hogy dug velük és féltékeny lennél, aztán nem sokáig lennétek együtt

Vagy ha a haverjai nem birnak téged az se lenne jó

2021. jan. 31. 10:52
 4/10 anonim válasza:
18 vagy.. pls
2021. jan. 31. 11:31
 5/10 anonim válasza:
Te eddig valami fiúiskolába jártál, hogy nincs egy lányosmerősöd se?
2021. jan. 31. 11:33
 6/10 anonim válasza:

Én szívesen lennék a barátod, de sajnos, már idősebb vagyok. :-(

De ne add fel, mert biztosan nagyon kedves fiú vagy, csak nagyon sok lány a "menősködő" fiúkért olvadoznak.

Majd lesz olyan lány, aki a felszínen továbblát majd, és akivel boldog leszel.

Addig meg nézd a jó oldalát: megmenekülsz a sok csalódástól.

Sok sikert. :-)

2021. jan. 31. 11:38
 7/10 anonim válasza:
azt írtad 18 vagy, de a nickneved 2000 végződik? ált a szül. évet jelenti. akkor most mi van?
2021. jan. 31. 11:46
 8/10 anonim válasza:
Ha gondolod írj nyugodtan, én szívesen beszélgetnék, barátkoznék veled 😊
2021. jan. 31. 11:55
 9/10 anonim válasza:

Ne haragudj, de azért mert mások épp nem MMA-znak, hanem focisták stb, lehet normálisabbak mint te. Ennyi alapján megítélni azt, hogy te jobb vagy náluk, hát hogy is mondjam, lehet a probléma egyik forrása.

Arról nem is beszélve, hogy a szia-n kívül mit vársz, hogy a nyakadba ugorjanak vagy mi? 😂 Beszélgess velük többet, legyél aktívabb szereplő a közeledésben, és ne másoktól várd el, hogy közeledjenek feléd.

2021. jan. 31. 12:22
 10/10 anonim válasza:

Furcsa, mert azt írod sok haverod van, jártok bulizni.

Ebből azt a következtetést vonom le, hogy nem vagy egy tutyi - mutyi srác. Csak félsz a lányoktól, az itt a baj!

Az MMA az senkit nem érdekel... A lányokat nem az érdekli, hogy hogyan vered szét mások fejét, hanem, hogy velük mennyire vagy határozott!

Légy harározott, bátor! Menj oda hozzá! Ha szimpatikus vagy neki, menni fog a beszélgetés id magától!

Amelyik meg flegma, azzal ne foglalkozz!

Légy határozott, és laza! Magadat add!

2021. jan. 31. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!