Hogy telnek mostanság a napjaitok?
Mivel motiváljátok magatokat a "szürke hétköznapokban", miben hisztek?
Mit csináltok szabadidőtökben?
Kor, nem. 😝
Monoton minden nap
Néha van 1-1 esemény (megyek valahová) ami változtat rajta
Általában beszélgetek zene meg játék
19/F
Ugyanúgy. Munkakeresés szinte alig hívnak vissza valahova is.
És az itthoni dolgok. Néha elmegyek egyedül sétálni egyet az kicsit feltölt. Vagy tornázom egyet. Aztán reménykedem abban, hogy jobb lesz minden.
N
3-assal egy kalap alá lehet venni, bár én férfi vagyok.
Nem telnek jól. Kihullott az összes barátnak hívott ember.
Megvannak az okok, de mindig úgy érzem, ezt nem érdemeltem meg.
Remélem mindenkinek jobban, és veled kérdező?
Alapjáraton boldog vagyok, mert a költözésem óta úgy érzem, hogy végre ismét halad valamerre az életem. Néha viszont vannak szomorúbb időszakaim (például a mostani is) amikor elfogy kicsit a magányérzet, és, hogy (bármilyen hülyén hangzik is) túl idősnek érzem már magam bizonyos dolgokhoz.
Ennek ellenére rengeteg tervem van még, amiket szeretnék a jövőben megvalósítani, és ezek adnak nekem erőt a folytatáshoz :)
26/F
"Mivel motiváljátok magatokat a "szürke hétköznapokban", miben hisztek?": semmiben nem hiszek már, nem motivál nagyon semmi, csak a munka, a feladatok.
"Mit csináltok szabadidőtökben?": DVD-ket keresek egy helyen, amit megveszek. (38F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!