Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok. Társkereső oldalon...

Lányok. Társkereső oldalon amikor van már 300 üzeneted az nem megterhelő már?

Figyelt kérdés
Randivonalon vagy például szívküldin szoktam látni hogy rengeteg üzenetet kaptok. Ezért mire az én levelem sorra kerül eltelik körülbelül 1 hónap. Mivel gondolom közben akad nem egy szimpatikus srác akivel levelezésebe kezdtek.Van egy pont ahol föladjátok? Hogyan lehetne ezen egyszerűsíteni szerintetek? A Badoot és a tindert is próbáltam, talán ezek egy fokkal jobbak. De gondolom itt is rengeteg az üzenet.

2021. jan. 30. 10:37
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szóval a nőknek már az is baj, ha a férfiak szexuálisan vonzónak tartják őket...
2021. jan. 30. 15:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Sok komment érkezett ennek örülök. Szóval van értelme várni a válaszra. Írtam több lánynak akik szimpatikusak voltak. És önazonosnak találtam a profiljukat a képekkel. És persze azt képviselték amit én is keresek. Történetbe foglaltam a bemutatkozást.Azt nem mondom el hogy mi alapján találtam ki a történeteket.Szerintem egy kettő egészen jól sikerült.Nem egyszerű bemutatkozás. Szerintem tök jó ötlet. Ez személyesebbé teszi a levelet.Reméltem hogy kapok választ. De ez nem történt meg. Eddig. Nehéz ez így. Egy jobb rendszer kellene.Mert a jövőben szerintem még több ember fogja ezt a társkeresési módszert használni.
2021. jan. 30. 21:14
 13/16 anonim válasza:
Erdekes, en pasikent kapok napi 50 uzenetet noktol. Eleg luzerek lehettek, ha ez nektek nem megy.
2021. jan. 31. 09:59
 14/16 A kérdező kommentje:
Neked akkor nagyon jó. Örülök neki. Sok sikert. És hogyan tudsz válaszolni? Mármint tartalmas válaszra gondolok. Hány nő az akivel összejöttek? Gondolom nehéz lehet ennyi nővel levelezni.
2021. jan. 31. 17:50
 15/16 anonim válasza:
Nagy részének nem válaszolok.
2021. jan. 31. 19:51
 16/16 anonim válasza:
ez az "eroltetve megy a beszelgetes" 90%ban a hulye nok miatt van akiket allandoan faggatni kell mert bsznak visszakerdezni vagy par szonal tobbet irni. Kutya faxa valo azok seggebe... aztan meg sirnak hogy tiltjak oket egy ido utan mert 5 perc alatt nem irnak vissza. IQ szint is kellene a szuro funkcioba, de felek az is olyan kamu lenne mint a kover nok arckep only fotoi
2021. febr. 28. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!