Lenne itt olyan lány, akinek bejön a macis testalkat egy fiún?
Hehehe, mi a baj a kigyúrt audis vállalkozókkal?
😀😀
Hány éves vagy?
Egyébként ki nem állhatom ezt a bazi nagy sportmaniat, ami mostanában uralkodik... Egy pasit ha atolelek, érezzem hogy van valaki a karjaimban....
#12 18 éves vagyok :)
#13 Ne haragudj, de te sem lehetsz sok ésszel megáldva... Egyáltalán ha nem tetszik a téma, vagy valakinek a véleménye, akkor minek vagy itt? Zárd be a gyakorit, vagy csak lépj át másik kérdésre, de annak nincs értelme, hogy itt utálkozz, mert egyrészt nem érdekel, másrészt szerintem másokat se, és hát ezzel egy alap képet adsz a személyiségedről :)
#16 Bocsánatot kérsz, és folytatod ugyanazt :D De egyébként rajtad tükröződik is, hogy mi a baj a társadalommal. Írtam a kérdésben, hogy betegség miatt van ez, ugyanis a pajzsmirigyemmel van probléma. Azt is írtam, hogy már így is fogytam egy keveset. Te ebből csak azt szűrted le, hogy úristen 18 évesen 110kg vagyok, és ez alapján ítélkezel, szerintem ez gázabb, mint az én súlyom :D De figyelj, teljesen nyugodtan folytasd, teljesen feldobtad a kedvem :)
#15 Igen, sok lány/nő esetében ez igaz, ezt én is tapasztaltam nem is egyszer. Ettől függetlenül én még bízok abban, hogy vannak köztük normálisan gondolkodó, kedves, és megértő lányok is, amit egyébként szintén tapasztaltam már :)
9es vagyok:
Hu de fennakadtatok ezen az audis hasonlaton... Nyílván vannak bunkó ducik is, meg nyílván vannak aranyos kigyúrt vállalkozók, ahogy még ezer másféle típus is, de nem gondolnám, hogy mindenkit meg kellene említeni, mert a kérdés sem arról szólt. Én a 6os válaszra reagáltam ezzel a példával, mert az vitathatatlan, hogy van az a férfitípus, aki a konditermen és a szuper kocsiján kívül nem ismer mást, ezért csak a slusszkulcsot tudja pörgetni és így tud csajozni. A legtöbb nőnek pedig ez be is jön, mert a nőknél egyre inkább számitanak a külsőségek.
Erre pedig biztatásképp válaszoltam a kérdezőnek, hogy vannak kivételek is, akiknek pedig kimondottan a duci testalkatú férfi a zsánerük.
Ostobának egyébként nem tartom magam, mivel ez egy nyílt fórum, hozzá is szólhatok. Te viszont, kedves 16-os nagyon fennakadtál az audis hasonlatomon, talán csak nem magadra ismertél benne? :) További szép napot.
Higgadjatok már le, gyerekek!
Kérdező, normálisnak tűnsz, és szerintem az alkatoddal sincs baj. Nem lehet mindenki vékony vagy kigyúrt. (A fiúmnak is hasonlóak a paraméterei, nincs ebben semmi olyasmi, amit ne lehetne elfogadni, sőt, szeretni.) Úgyhogy fel a fejjel, nem lesz itt semmi baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!