Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi rosszat tettem, hogy nem...

Mi rosszat tettem, hogy nem jelöl vissza egy lány?

Figyelt kérdés
Látásból ismerek egy lányt, és aranyos, de azon kívül, hogy jól néz ki, semmit nem tudok róla. Tudja, ki vagyok, munka miatt beszéltünk pár szót. Bejelöltem fb-on és Instán is, de semmi reakció több hét után se. Tudom, hogy oda kellene hozzá mennem, de annyira gyakran nem látom, és nem vagyok a szavak embere. Miért nem jelöl vissza? Még azt sem köszöni meg, ha megfogom neki az ajtót, sőt elfordítja a fejét. Nem csináltam az égvilágon semmi olyat, hogy ennyire ellenséges legyen, és udvarias, jófej vagyok. A mai lányok anélkül visszajelölnek, természetesen akinek nem inge..., hogy ismernék a srácot. Egyébként a lány ránézésre egy csendesebb, nem nagyon bulizós lány. Mi az, ami miatt ennyire nem?

2021. jan. 25. 13:21
1 2
 11/14 anonim válasza:

“ Miért nem jelöl vissza?”

Mert:

“ Látásból ismerek egy lányt”

“ de annyira gyakran nem látom”

“ Egyébként a lány ránézésre egy csendesebb, nem nagyon bulizós lány”

Tehat, a csajt egyaltalan nem erdekled, meg munkaviszonylatban SEM erdekelt irantad. 120 ismerosom van facen. Nem, nem ismerosom facen az osszes munkatarsam, max az, akivel napi szinten beszelgetek is tenylegesen. A tobbi nem jelolom be, de foleg nem vissza. Ennyi.

Dehát az inceleknek hiaba magyaraz az ember, ugyis a nok lesznek k*rvak.

2021. jan. 25. 14:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Az összefutás elég ritka, beszélgetni pedig pont azért nem tudok vele, mert nem jelöl vissza.

Egyáltalán nem akartam nyomulni, szó sincs erről, és ahogy a tanácsok nagyrésze tartalmazza, el fogom engedni, de attól még, ha találkozunk udvarias leszek, mert ha bunkó vagyok, az engem minősít, nem őt. Az egészben számomra az volt az érthetetlen, hogy ha nagyon nem vagyok szimpatikus, akkor is meg lehet mondani/írni, hogy bocsi nem. A másik zavaró dolog, hogy a külső nem minden szerintem, és én is adok minden lánynak lehetőséget, hogy beszélgessünk, esetleg találkozzunk, aztán utána lehet, hogy én is elmondom, hogy ez nem fog menni. Sajnálom, hogy sokan ezt a lehetőséget sem adják meg másoknak.

2021. jan. 25. 14:46
 13/14 anonim válasza:

Nem neten kell..

.

2021. jan. 25. 15:35
 14/14 anonim válasza:

Te még jól jártál!

Nekem van/volt egy nagyon kedves nő ismerősöm! Évek óta egyedül van, elég jóban voltunk, ő nyírta hajamat is mert fodrász a végzettsége.

Többször panaszkodott, hogy milyen rossz neki egyedül, nem talál normális férfit, akit be lehetne mutatni a szüleinek. Eléggé be is jön a csaj, így gondoltam ez magas labda, le kell csapnom!

Elé álltam és szemtől szembe elhívtam randira, normális, kulturált stílusban. Ő mélyen a szemembe nézett, majd elkezdte nemlegesen rázni a fejét. És ennyi!!! Még csak szóra sem méltatott!

Először meglepődtem, aztán elröhögtem magam, és otthagytam.Azóta köszönök neki és ennyi. teljesen levegőnek nézem, és ami a legviccesebb, hogy nem érti, hogy miért!

És egy 30-as nőről beszélek nem egy tinilányról! Ebben a korban már elvárnám egy nőtől, hogy tudjon rendesen nemet mondani.

2021. jan. 25. 17:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!