Mi rosszat tettem, hogy nem jelöl vissza egy lány?
Figyelt kérdés
Látásból ismerek egy lányt, és aranyos, de azon kívül, hogy jól néz ki, semmit nem tudok róla. Tudja, ki vagyok, munka miatt beszéltünk pár szót. Bejelöltem fb-on és Instán is, de semmi reakció több hét után se. Tudom, hogy oda kellene hozzá mennem, de annyira gyakran nem látom, és nem vagyok a szavak embere. Miért nem jelöl vissza? Még azt sem köszöni meg, ha megfogom neki az ajtót, sőt elfordítja a fejét. Nem csináltam az égvilágon semmi olyat, hogy ennyire ellenséges legyen, és udvarias, jófej vagyok. A mai lányok anélkül visszajelölnek, természetesen akinek nem inge..., hogy ismernék a srácot. Egyébként a lány ránézésre egy csendesebb, nem nagyon bulizós lány. Mi az, ami miatt ennyire nem?2021. jan. 25. 13:21
1/14 anonim válasza:
Nem tetszel neki és tudja, hogy ő tetszik neked. Hagyd békén!
2021. jan. 25. 13:30
2/14 anonim válasza:
Például mert kicsit sem keltetted fel az érdeklődését 🤷♂️
2021. jan. 25. 13:31
3/14 anonim válasza:
Nem akar ismerkedni! Nem kötelező visszaigazolni a másikat. Attól, hogy a mai lányok ezt csinálják, hogy ismeretlenül boldog boldogtalant felvesznek attól még nem kötelessége sem visszaigazolni, sem ismerkedni. Fogadd el, hogy ő nem akar veled ismerkedni. Egyértelmű. Akkor nem viselkedne így. De mivel így viselkedik így nem írom, hogy mert mondjuk nem nézte a profilját.
2021. jan. 25. 13:43
4/14 anonim válasza:
Most komolyan: egy ilyen szar alak után törnéd magad? Jobban jársz, ha nem rá pazarolod az idődet és az energiádat.
2021. jan. 25. 13:43
5/14 anonim válasza:
Miért is lenne szar alak, amiért nem jelöl vissza egy tök idegen pasit?
2021. jan. 25. 13:45
6/14 anonim válasza:
#5: Nem idegen. A kérdező leírja, hogy már találkoztak, sőt ha jól sejtem, néha összefutnak ("Még azt sem köszöni meg, ha megfogom neki az ajtót, sőt elfordítja a fejét."). Miért ne jelölhetné őt vissza, aztán gerincesen megírná neki, hogy "Bocs, de nem szeretnék ismerkedni, mert...". A nők elvárják a gerincességet a férfiaktól, miközben ők ezt nem tudják teljesíteni, tisztelet a kivételnek.
2021. jan. 25. 13:50
7/14 anonim válasza:
Nem érdekled, ő nem akar veled ismerkedni. Attól, hogy párszor már összefutottatok, még nem köteles visszajelölni.
2021. jan. 25. 13:54
8/14 anonim válasza:
Ha nem köszöni meg, hogy megfogod neki az ajtót, akkor ne tedd meg neki. Nézd levegőnek, és menj be előtte, legfeljebb elkezd hisztizni, jó női szokás szerint. Meg most már amúgy is ez a menő, gendersemlegesség van, egy nő nem ér többet egy férfinál, nem kell neki kalapolnod.
2021. jan. 25. 13:55
9/14 anonim válasza:
Engedd el haver.
Sajnos ez ilyen.
Én ezt sajnos non verbálisan kell leszűrnöd mert ritka az olyan aki ezt bele mondja a szemedbe.
A testbeszédéből ha beszélsz vele akkor a hangneméből és ha chatelsz vele az emojikból kell ezeket leszűrnöd.
Például ha valaki egy ilyet rak🙂 akkor az eddigi tapasztalataim szerint biztos lehetsz benne, hogy nem érdekled és szarik a fejedre.
Így kell gondolkoznod sajnos mert az esetek döntő többségében nem fogja a szemedbe mondani
2021. jan. 25. 14:08
10/14 anonim válasza:
Sok munkatarsam nekem sem ismerosom, egyszeruen mert honapok utan se alakukt ki az a viszony. Nekem nem hianyoznak, nekik se en, ha talalkozunk akkor meg elvagyunk egymassal, de se tobb, se kevesebb.
2021. jan. 25. 14:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!