Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nincsenek rendes lányok?

Miért nincsenek rendes lányok?

Figyelt kérdés

Eddig tindert használtam de ott egy csomó funkció fizetős.

A facebook társkeresője teljesen ingyenes de 60-ból 1 lányt láttam eddig aki tetszik!! 60ból kb. 20 rettenetesen dagadt.

A tinderen sokkal több lány van aki jól néz ki.

Miért van az hogy a facebook társkeresőt szinte csak csúnyák meg dagadtak használják?

Kíváncsi lennék arra is hogy a lányoknak is csak ilyen csöves kinézetű embereket dob-e fel a facebook.

2021. jan. 18. 23:56
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
vannak szánalmas dolgok ebben a kérdésben, de ott teljesedik ki, amikor a lúzerséged ráfogod a koronavírusra. a járvány előtt se voltál sikeresebb...mellesleg meg egy hipochonder ismerősöm jött össze valakivel a vírus alatt, aki szabályosan rettegett az elején, hogy elkapja, ezért még velem is megszakította a személyes kapcsolatot...ennyit arról, hogy korlátoz bárkit is az, hogy víruska van...
2021. jan. 19. 07:11
 12/25 anonim válasza:
Vannak rendes és/vagy szép lányok, csak nem kellesz nekik.
2021. jan. 19. 09:35
 13/25 anonim válasza:
Biztos a rendes bomba lányoknak nem kell társkereső :)
2021. jan. 19. 12:56
 14/25 anonim válasza:

Tinder😂 facebook 😂

Egyik jobb, mint a másik

A rendes lányok már elkeltek.

2021. jan. 19. 18:04
 15/25 anonim válasza:
Miért van az hogy a fb társkeresőt csunyák és dagik használják? Te is azon vagy nem? :D
2021. jan. 19. 18:47
 16/25 anonim válasza:
1 Miért?Nem lehetnek dagadtnak meg kövérnek nevezni a dagadtat vagy kövéret?
2021. jan. 20. 18:06
 17/25 anonim válasza:
4 van hogy adonisz se kel el.nem ettől függ.lehet még ettől jópasi.meg nem csak adonisz szint van ám.
2021. jan. 20. 18:07
 18/25 anonim válasza:
"Amúgy a kérdésedre a válasz: a normális lányok nem használják egyiket se" hogyne használnák.főleg a mostani helyzet miatt.találkoztam normális lányokkal már onnan.csak nem akartak semmit.szóval ne kamuzzál.
2021. jan. 20. 18:10
 19/25 anonim válasza:
Ja és adonisz is van társkeresőn mert könnyebb ott ismerkednie pl.Tudok ilyet aki mondta ezt hogy ismeri.Pl netről 10 csajjal lefekszik mig élőben 1 el.
2021. jan. 20. 18:11
 20/25 anonim válasza:
11 hát én nem a koronavirust okolom de nehezebb azt biztos.nyilván előtte se jött össze annyira sok minden de itt az más mint a kérdezőnél hogy ráfogja az egészet.attól hogy van virus ugyanugy találhatok párt.
2021. jan. 20. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!