Miert hazudnak ezek a nok?
Figyelt kérdés
Szogezzuk le ha egyaltalan nok.
Olyanokrol beszelek akik azt mondjak magukrol,h baromi rondak es a sajat szintjukon keredgelnek de a ronda ferfiaktol is megvetest kapnak meg elutasitast.Tobb ilyet olvastam itt.Szerintem ilyen nincs.
En atlagos kinezettel sem talalok olyan not magamnak akit mindenki rondanak lat.Engem nem az erdekel,h nez ki csak legyen kedvese es legyenek kozos dolgaink.Hiaba van penzem,hazam,es meg huseges is vagyok es atlagos vagyok kinezetre,a csunya nokkel nem lehet ismerkedni megsem.Hol vannak azok akik ugy le adtak az igenyeiket,h ronda pasikkal ismerkednek ??
2021. jan. 17. 17:12
1/6 anonim válasza:
De miért legyen kedvese?
2021. jan. 17. 17:35
2/6 A kérdező kommentje:
kedves----elirtam
2021. jan. 17. 19:18
3/6 anonim válasza:
Leány vagy?
2021. jan. 19. 13:44
4/6 A kérdező kommentje:
Nope
2021. jan. 19. 15:44
5/6 anonim válasza:
Mi?
2021. jan. 20. 18:17
6/6 A kérdező kommentje:
ki?
2021. jan. 20. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!