Úgy látom hog, nem a bal, kormánykritikus lapok hazudnak?
Szájer ügyben ők nem csak az ügyről írtak, hanem a kérdéses eseteket is, a titkosszolgálati szálat, a szervező fószer össze-vissza állításait, és leírták hogy az abszurditása ellenére furcsa, és nem láunk még tisztán.
Ezzel szemben a kormány alá nyaló lapok be sem számoltak az egészről, ferdítettek ameddig tudtak, majd kiadták az utasítást, hogy nah most már lehet... ennyit az objektív jobbos sajtóról....
Nem is értem egészen, amikor a fidesz hívek tapsikolnak, hogy milyen jó, hogy Orbánék kinyírtak megint egy ellenzéki "hazug" lapot.
Ők olyan jövőt akarnak, ahol a médiában csak a fideszpropaganda megy, és a történésekről csak annyit tudnánk meg, amennyire a fideszsajtó most beszámolt a szájer ügyről?
Én azt nem értem, hogy aki szerint ez a rezsim jó, annak mégis mi baja van Rákosival, vagy Kádárral és a nevükkel fémjelzett korszakkal? Hogy nem kereszt volt a zászlón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!