Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg ennyit számít egy...

Tényleg ennyit számít egy félmeztelen fotó?

Figyelt kérdés
Tinderen raktam fel egy félmeztelen fotót és azóta 10x annyi lány húz jobbra/matchelunk,mint ugyanez a profilom előtte 1db félmeztelen kép nélkül.Egyébként nem vagyok egy testépítő.Szimplán csak sportos vagyok meg egy kicsit izmos,de ez relatív persze.
2021. jan. 3. 20:12
 1/9 anonim válasza:
Lévén a nők ösztönök vezérelte állatok, teljesen logikus
2021. jan. 3. 20:18
 2/9 anonim válasza:
Ó, a nők is csak erre csorgatják a nyálukat, más kérdés, hogy mit ismernek be. Látod, neked is mennyire megnőtt a népszerűséged...
2021. jan. 3. 20:22
 3/9 Hogyisvanez2.0 válasza:
Abban a világban élünk ahol más nem számít, csak hogy épp izmos legyen egy srác, a lánynak meg tökéletes alakja legyen, a többi mehet a futottak még kategóriába...
2021. jan. 3. 20:22
 4/9 anonim válasza:
Nők többsége álszent. Persze, hogy nem vetik el a kalandot se.
2021. jan. 3. 20:37
 5/9 anonim válasza:
Miért, szerinted egy olyan oldalon, mint a tinder mégis mi más alapján tudnának értékelni??? A kiemelkedő tudásod vagy intelligenciád alapján? Na, az nem látszik a tinderen.
2021. jan. 3. 21:34
 6/9 Hogyisvanez2.0 válasza:
Nemtudom, nem használok ilyen felületeket, én a személyes érintkezés híve vagyok. Egy jól beállított kép... Hát az nem mond semmit :)
2021. jan. 3. 21:48
 7/9 anonim válasza:
Na, kíváncsi vagyok, jobbra húznák-e az én apatestemet?
2021. jan. 4. 06:59
 8/9 anonim válasza:
A 0 tízszerese is 0
2021. jan. 4. 14:55
 9/9 anonim válasza:
Én testépítő vagyok, rengeteg nő húz jobbra, de a röfik is :D
2021. jan. 7. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!